ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Voitoilla tauolle

KJT – HIFK 3 – 4

Paikallismatsit ovat aina arvaamattomia. Tuusulan kiekkopyhätössä KJT tulisi tekemään kaikkensa kukistaakseen Pirkkolan Pedot. Pienessä kaukalossa ei ole tilaa hienouksille vaan on pyrittävä yksinkertaiseen ja tehokkaaseen peliin.

KJT aloitti hyvin. Se pakotti vieraat virheisiin, mutta ei kuitenkaan pystynyt käyttämään maalipaikkoja hyväkseen. Viimein isäntiä onnisti ja se pääsi ansaitussa johdossa erätauolle.

HIFK tuli ryhdistäytyneenä toiseen erään ja tekikin tasoituksen. Vierailijoiden hyvä pelihuumori säilyi edelleenkin ja pääsikin johtoon. KJT kuitenkin tasoitti hyökkäyspään 100-0-aloitusvoiton ansiosta. Kiekko pakille ja yläpesään.

Helsinkiläiset olivat kuitenkin halukkaampia ottamaan pisteet ja meni jälleen johtoon Lauri Tuohimaan ylivoimamaalilla. Ottelun ratkaisi suoraan jäähyaitiosta maalintekoon karannut Mikko Palotie illan toisella osumallaan. Kotijoukkue pääsi kaventamaan loppunumeroiksi 3-4 HIFK:n pelattua löysästi omassa päässä.

”Taisteluvoitto mutta viimeinen viisiminuuttinen oli ylimielistä pelaamista omassa päässä”, heitti kakkosvaltias Ville Wacklin taistelun tauottua.

K-Vantaa – HIFK 1 – 4

Tämän pelin jälkeen HIFK on pelannut viisi vieraspeliä putkeen ja molemmilla joukkueilla alkaa maaottelutauko. Myyrmäki on ollut aina paha paikka vierailijoille, toivottavasti tähän asiaan tulisi tänään muutos.

HIFK aloitti pelin tarkasti virheitä vältellen ja saikin hienoisen otteen pelistä. Jonas Enlund pääsi ensimmäisenä maalin makuun lyödessään irtokiekon tyhjään maaliin. Toista osumaa ei tarvinnut odotella pitkään. Loistavan ylivoimakuvion päätteeksi kapteeni Tuohimaa tälläsi kiekon tarkasti takayläkulmaan Vantaan veskarin vieläkin ihmetellessä sijoittumistaan.

Toisessa erässä nähtiin harvinaisuus. HIFK:n pakki teki sarjassa tällä kaudella ensimmäisen maalin. Tuo historiallinen maali merkittiin Timo Seppäsellä, joka täräytti kiekon siniviivalta ”vastuttamattomasti” vastustajan maaliin. Erä oli rikkonainen molempien joukkueiden jäähyillessä reilusti.

Viimeinen erä oli sekavaa pelailua. Vantaa pääsi kuitenkin ylivoimalla kaventamaan. HIFK kuitenkin teki neljännen maalinsa siinä vaiheessa kun vastustaja suunnitteli maalivahdin poisottoa. Ei ehtinyt veskari pois kun Henri Kivioja teki ratkaisevan osuman, joka lopetti Vantaan pyristelyt.

”Hyvää ja uhrautuvaa puolustuspelaamista. Myöskin ylivoima toimi ok. Tärkeä voitto ennen maaottelutaukoa. Nyt viikko kovaa treeniä ja seuraavaksi kuun puolessavälissä Kärppä-jahtiin.” kommentoi päävalmentaja Silander omiensa esitystä.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11