ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kuudes putkeen

Kollit - Kalpa 3-2

Kollit venyttivät voitettujen otteluiden putkensa jo kuuden pelin mittaiseksi, kun sunnuntaina Hornassa vieraillut KalPa sai kadota pakkaseen 3-2-tappio niskassaan. Kollien ykkösnyrkki Hautajokineen, Petrelleineen ja Salosineen oli jälleen hyvä, mutta ratkaisukaksikko löytyi tällä kertaa akselilta Kajaani/Paloheinä: Pihviosaston Miikka Jouhkimainen ja taitavakätinen Jarkko Oikarinen pistivät pelin pakettiin ajassa 48.12.

Jouhkimaisen vahvan laidastanousun päätteeksi Jakke Oikarinen iski voittokiekon sisään Eero Kilpeläisen (29 torjuntaa) nokan edestä kun peliä oli jäljellä vajaat 12 minuuttia. Läpi ottelun voimakkaasti esiintynyt Jouhkimainen oli ottelun jälkeen puheliaalla tuulella, kuten tunnettua.

"We all know how to play hockey, just play it smart. With the puck we are better than any fucking team in the league."

Niin.

Jouhkimainen pääsi itse aloittamaan maalinteon ylivoimalla heti ottelun alussa, ajassa 1.32. Maalin syöttäjäksi merkittiin erinomaisesti läpi ottelun esiintynyt Hannu Pikkarainen, jonka iltaa sumensi ainostaan toisessa erässä hankittu 2+10 minuutin rangaistus.

"Kyllä mä dumarille sanoin aika suorat sanat, ei siinä mitään. Mutta se tosiasia, ettei se edes itse nähnyt mistä mulle jäähyn antoi, on kiistaton. Siinä oli joku häkkipää pienessä syleilyssä, mutta Malcolm X -tyyppisen oikeusmurhan kärsineenä voin sanoa vain yhden asian: kukkuu."

Ottelun tuominnut Tommy Grönlund on ollut lähes poikkeuksetta maan parhaimpien tuomareiden joukossa, joten pikkufiba silloin tällöin sallittakoon. Erikoisena yksityiskohtana voidaan mainita, että herran nousujohteinen ura jääkaukaloiden kunkkuna saa ennenaikaisen päätöksen muutaman viikon kuluttua Kollien kohdatessa Bluesin.

"Polvet on peliaikojen jäljiltä huonossa kunnossa, eikä luistelu enää onnistu kuten muinoin. Leikkauksia on takana useita, joten uusia vammoja ei kaivata", tuumasi Grönlund. "Ehkä seuraavana haasteena voisi olla valmennuspuolelle siirtyminen."

Kollien avausmaalin jälkeen puolustus petti ja kuopiolaiset pääsivät nopeassa tahdissa maalin johtoon. Maalin makuun pääsivät vieraiden parhaana palkittu Matias Pulkkinen (1+1) ja Jussi Räisä.

Pikkupetojen tasoitus syntyi ajassa 25.15 Pasi "Moskova" Salosen mailasta. Ylivoimaosumaan saivat syöttöpisteensä Harri Hautajoki ja puolustuksessa ahkeroinut Ville Varakas.

Hyväkroppaisen ja sympaattisen Varakkaan tilillä on tältä kaudelta jo reilusti yli 50 ottelua. A:ssa, liigassa ja U20-maajoukkueessa ahkeroinut hengästynyt nuorimies pohti ottelun jälkeen niitä näitä.

"Aika väsynyt esitys tänään kaiken kaikkiaan. Tässä on kova rumba päällä eikä helpotusta näy ennen joulutaukoa. Toivottavasti keskiviikon HPK-otteluun mennessä ollaan saatu paikat taas vetreiksi."

Kollien ykköskoutsi Samu Kuitunen myhäili tyytyväisenä ottelun lopputulosta.

"Räkävoitto. Mutta koska kaikki pojot lasketaan ja ne ovat keväällä yhtä arvokkaista, voidaan tällaista matsia pitää hyvänä osoituksena siitä, ettei aina tarvitse pelata kauniisti. Kyllä tää taas toivottavasti nostaa jengin fiilistä yhdellä pykälällä."

Kollien seitsemäs peräkkäinen voitto odottaa ottajaansa keskiviikkona Rinkelinmäellä.

Kolistelkaa sinne, jos ette muuta keksi.

Ottelutilastot
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11