ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Viikonloppu tuubiin

HIFK – Kärpät 9-1

Kärpät oli lähtenyt etelän kiertueelle tosissaan. Lauantaina Helsinkiin tultiin lentokoneella, joten matkaväsymyksen ei pitäisi painaa oululaisjalkoja. Mutta miten kävikään? Kärppä raadeltiin Pirkkolan pyhätössä pahanpäiväisesti.

Alusta saakka kentällä oli vain yksi joukkue. HIFK prässäsi päälle ja pystyi luomaan hyviä tilanteita jatkuvasti. Avausosuman teki Henri Kivioja tempulla, jonka hän toisti myöhemminkin pelissä. Laukaus maalin takaa ja veskarin syndien kautta kiekko sisään. Kärppä kesytettiin ensimmäisessä erässä täydellisesti, eikä se siitä enää villiintyisi. Tilanne tauolla vankka 4-0 kotijohto.

Oululaiset yrittivät pyristellä vielä toisessa erässä, mutta Pirkkolan Petojen raju taklauspeli ja tarkka puolustaminen toi tulosta. Ainoan maalin tähän erään teki ylivoimalla Marek Harjumäki. Marekin maali ei ollut Kärppien veskarin mieleen ja hän tulistui käytösrangaistuksen arvoisesti. Katsojien mielestä tuomari oli lepsu tässä tilanteessa kärppävahdille, joka ei muistanut, että tuomari on koskematon vaan vihastuksissaan töni päätuomari Virtasta. Joka tapauksessa Kärppämaalille uusi mies yrittämään kotijoukkueen pysäyttämistä.

Viimeiseen erään lähdettiin turvallisessa 5-0 tilanteessa. Kärppä kohtasi kuitenkin kohtalonsa ja joutui vielä neljästi antautumaan. Toki vierailijatkin saivat kuparisen rikki, joten aivan tyhjin käsin ei Kärppien tarvinnut Tampereelle lähteä. Kotijoukkueelle peli maistui ja hyvä huumori ja taistelu säilyi alusta loppuun.

-HIFK peliä alusta loppuun. Rajuja taklauksia ja raivokasta yrittämistä koko joukkueelta. Kivioja, Ramstedt ja Palotie pelasivat mainitsemisen arvoisesti, mutta koko jengille kuuluu kiitos tästä voitosta, kommentoi tyytyväinen Silander pelin jälkeen.

-Huomenna mitataan asennetta SaiPaa vastaan, huuteli voitosta sekaisin mennyt Wacklin.

HIFK – SaiPa 6-2

Hieno voitto punanutuille edellisenä päivänä, mutta sunnuntaina oli päivä uusi ja mitä tahansa saattoi tapahtua. Kotijoukkue pelasi kuitenkin rutiinilla pisteet himaan, eikä Sputnikit päässeet missään vaiheessa oikein iskuetäisyydelle.

SaiPa tuli hyvällä asenteella peliin, mutta aika pian kävi selväksi mitä tuleman pitää. Erän puolivälin jälkeen HIFK teki minuutissa kaksi maalia Ramstedtin ja Fektin toimiessa arkkitehteina. Edellisen päivän kaltaista kovaa taklauspeliä ja tsemppiä ei aivan saavutettu, mutta siitäkin huolimatta peli oli kotijoukkueen hanskassa.

Tauon jälkeen molempien joukkueiden osalta homma meni hieman pelailuksi. Muutama rähinäkin nähtiin ja se toi taas eloa pelaajien otteisiin kentällä. Erän meni SaiPalle ja HIFK:n maalin teki Henri Petrell. Maali oli hänen ensimmäisensä tämän kauden sarjassa.

Viimeisessä erässä kotijoukkue meni menojaan pääasiassa hyvin kulkeneen ylivoiman ansiosta. Puolustajat Laakkonen ja Seppänen tekivät kumpikin komean ylivoimamaalin mieheen. Lopputulos tuli HIFK:lle aika rutiinisuorituksella ja tästä on hyvä jatkaa kohti Jyp ja Sport pelejä.

-Hyvä viikonloppu meiltä. Maalisuhde 15-3 kertoo pelin paranemisesta, tuumi jo ajatuksensa seuraavaan viikonloppuun siirtänyt Silander.

-Pakkien onnistumiset maalien muodossa lämmittävät, kertoi pakkivastaava Wacklin.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11