ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Zum Teufel

Kollien matka syvissä vesissä jatkuu vain kuvainnollisesti, sillä peräkkäisiä voitettuja otteluita on jonossa jo seitsemän kappaletta. Das Bootin navigaatiohuoneessa voidaan siis poltella sotasaalismahorkkaa levollisin mielin. Tilanne sekoiluosastolla on ollut joltisestikin rauhallinen, liekö miehistö liian keskittynyttä oleelliseen. Mutta ei hätä ole tämännäköinen, muutamat erityismaininnan ansainneet taistelijat ovat nostaneet taitavasti profiiliaan näinä synkkinäkin aikoina. Näin se on mennyt:

3 Sukellusvenemerkkiä

Renny Harlin. Sori, Jon Wärn, jonka tehtäväksi lankesi sunnuntaisen KalPa-ottelun videoiminen. "Cliffhanger" Wärnin ratkaisu valmennusjohdon herättelemiseksi videohuoneen sohvalta oli nauhoittaa kolmannesta erästä ainostaan katkot. Ajankäyttösyiden vuoksi Kollit nauhoittavat ottelunsa 60 minuutin narulle, eli kuvaajan tehtävänä on tallentaa kasetille ainoastaan tehokas peliaika. Katkojen ajaksi nauhoitus pysäytetään sillä kuuluisalla "pause"-nappulalla ja kiekon tippuessa jäälle tulee nauhoitusta jatkaa painamalla "rec"-painike pohjaan. Helppoa, vai mitä? Tämänkertainen taiteellinen johtajamme päätti kuitenkin kokeilla kuinka Sonyn mainoskampanjan slogan "you make it a Sony" toimii käytännössä. Kamerastahan ei sinänä ole iloa jos kuvaajalta puuttuu luovuus. Hallilta kerrotaan, että valmennusjohto on ottanut videosta vaarin, ja epäkohtien korjaamiseksi harjoitusohjelmaan otetaan mukaan mm. aloituksiin kyyristymisiä ja tuuletusharjoituksia.

2 Sukellusvenemerkkiä

Viime kauden superKolli Juha "Fagu" Fagerstedt, joka iski uran ensimmäisen liigamaalinsa Jokereita vastaan. Maali sinänsä on jo enemmän kuin maininnan arvoinen teko tässäkin foorumissa, mutta vielä tärkeämpää on muistaa Fagua loistavasta reagoinnista tuuletustilanteessa. Alkushokin hälvettyä, joukkuekavereiden onnitellessa sankaria pauhuavan yleisön edessä, Fagu kiitti ylempiä voimia hokemalla: "Luojan kiitos se tuli, luojan kiitos se tuli, luojan kiitos se tuli, luojan kiitos se tuli, luojan kiitos se tuli, luojan kiitos se tuli, luojan kiitos se tuli." Liigakopista kerrotaan, että Fagerstedtin saapuessa harjoituksiin monet liigakonkarit kiittelevät luojaa siitä, että Fagu on tullut hallille.

Näin se menee.

1 Sukellusvenemerkki

Harri Hautajoki, joka on iskenyt seitsemässä viimeisimmässä ottelussa yhteistehot 9+11. Ei perustella.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11