ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kalliit pisteet

HPK - Kollit 1-2

Kollien seitsemäs putkeen voitettu ottelu tuli kalliiksi. Kiekottoman Harri Hautajoen polvi taklattiin rumalla tavalla leikkauskuntoon ja Miikka Jouhkimainen kärsi niin ikään polvivamman. Hautajoen sairasloman pituudeksi arvioidaan kuutta viikkoa. Jouhkimaisen vamman vakavuudesta ei tällä haavaa ole täyttä selvyyttä.

Likaista peliä esittänyt HPK on juuttunut sarjan hännille, eikä parannusta ole odotettavissa ainakaan lähiaikoina jos joukkueen ainoana selviytymiskeinona on silmitön mailalla hakkaaminen ja vastustajan ykköspelaajien järjestelmällinen metsästäminen.

Myöskään paikallisen erotumaritoiminnan laatua ei voida ylisanoin kehua. Hautajoen telomista ei katsottu edes pikkukakkosen kokoiseksi rikkeeksi. Niin ikävää kuin se onkin, edes videokasetti ei pelasta Harrin loppuvuotta vaikka se joitakin muita epäkohtia saattaa korjatakin.

Suhteellisen tasaisen ottelun voittomaalin iski hyvään vireeseen päässyt Paavo Torkkola ajassa 53.33. Ylivoimamaalin syöttäjäksi listattiin Lennart Petrell.

Kollien avausmaalista vastasi Heikki Laine ensimmäisessä erässä. Myös Laineen maali tehtiin ylivoimalla.

"Jopas oli ottelu. Tasaista vääntöähän se oli kaiken kaikkiaan. HPK:n liike hyydähti hieman puolivälin jälkeen, joka tietysti oli meille hyvä asia, sillä hyökkääjäpuolen loukkaantumiset verottivat käytettävissä ollutta matskua aika rajusti. Numerot kuvasivat pelin luonnetta ja veskarit onnistuivat hyvin molemmissa päissä", tuumi Kollikakkonen Joonas Tanska.

"Ikävä maku jäi. Tuollainen metsästäminen ja likainen peli sopii ehkä leffoihin, mutta tässä sarjassa luulisi löytyvän jo snadisti järkeä niin pelaajien kuin dumareidenkin lantuista", kertoi Kollien avaushäkin syöttänyt Hannu Pikkarainen.

"Nyt Harri ja Miikka on veks jonkin aikaa ja Salosen Pasikin saattaa koutua lepuuttelemaan olkapäätään, joten muiden on astuttava esiin. Tässä on vähemmälle peliajalle jääneillä jannuilla nyt näytön mesta", lopettaa Joonas Tanska.

Ottelutilastot
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11