ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Livenä luolasta

Petojen, niin isojen, kuin pienempienkin asuinpaikasta, luolasta, puhutaan usein.

Julkisten tilojen kohdalla ei ole ihmettelemistä, mutta kulisseihin mentäessä, mystisyys ja salaperäisyys astuvat peliin...

Lennu Petrell, oheinen kuva ei välttämättä kerro mitään siitä etovasta, pistävästä tuoksusta, joka on kollien yhteisessä pesässä ollut tuntuvasti läsnä jo muutaman päivän ajan.

Teidän väitetään asuneen ja harjoitelleen täällä koko alkuviikon valmistautumassa illan paikallismatsiin Jokereita vastaan. Voitko vahvistaa tämän?

-Mulla ei oo lupaa siihen, mutta en ala kieltäänkään kun oot jostain kuvan saanu. Harkkahallin neloskoppi... hajuhan on siellä ihan kaamee, mutta se kuuluu tohon latautumiseen, josta en halua sanoa yhtään enempää.

Tämä on hyvin totutusta poikkeava ja samalla historiallinenkin menetelmä, sillä mitään lähellekään vastaavaa ei ole toimituksen tietoon saatettu koskaan aiemmin.

-Meillä on jengissä ollu sen verran loukkaantumisia, että Kuitusen Samu suunnitteli ihan uuden systeemin, jota on tietysti pohdittu jo vuosia ennen varsinaista toteuttamista. Kyllä sillon ku jätkiä jonkin verran puuttuu siitä standardista pitää muittenkin pystyy tuloksiin ja sitä tässä nyt on haettu.

-Toistan vielä sen, että valtuudet ei riitä sanoo yhtään sen enempää... ehkä kauden jälkeen joskus, mikäli sillonkaan...

Liittyykö tähän mitään eläimiä? Ykkönen on tiettävästi käyttänyt joitain pääosin intiaanitarustoista tuttuja juttuja suunnitelmissaan. Sieltä löytyy susia, hevosia ja ties mitä..

-Joo, mäkin oon kuullu niistä jätkiltä... kyllä ne meilläkin mukana on, mutta itse rotuun, tai lajikohtasiakaan yksityiskohtia ei tuu... sori vaan, ei mitään henkilökohtasta...

Ota nyt tästäkin sitten selvää. Jotain on kuitenkin tekeillä, sillä esim Kaikkonen hirnahteli kuuluvasti k.o. haastattelun aikana ja aivan varmaa on se, että kiekko putoaa keskiympyrään klo 18.30...luolassa petojen..

(c) et u.k.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11