ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Auts

Kollit - Jokerit 5-6

Kollit lähtivät perjantai-iltana hakemaan kymmenettä peräkkäistä voittoaan. Vastustajana oli rakas vihollinen Jokerit ja ennakkotietojen mukaan ottelussa piti sattua todella kovasti. Näin kävikin, mutta ikävä kyllä kärsivänä osapuolena oli kotijoukkue.

Tätä perjantaita ei olisi syytä muistella millään muotoa. Siitäkin huolimatta:

Ottelun ensimmäiset 26 minuuttia pelattiin maaleitta ja loput 34 maaleja tehden, osumia kertyi kaikkiaan huimat 11 kappaletta.

Jokereiden Aki Selin vei Narrit maalin johtoon ajassa 26.14. Takaiskusta suivaantuneet Kollit saivat päänsä auki jo 26 sekunnin kuluttua ottelun avausbyyristä, kun Jussi Villanen tasoitti 1-1:een Aleksi Putkosen ja Tommi Heinosen esityöstä.

Kuuden minuutin kuluttua tasoituksesta Kollit johtivat ottelua lukemin 4-1 ja joukkue ryhtyi odottelemaan lauantain Blues-ottelua selkä suorana.

2-1-johtomaalin viimeisteli röyhkeän nousun päätteeksi Pasi Salonen ylivoimalla. Salonen nappasi kiekon hallintaansa kevyestä laitakahinasta ja nousi räväkästi kohti Joonas Hallikaisen (25 torjuntaa) vartioimaa maalia iskien kiekon etukulmasta byyrin kattosidontoihin.

Kolmen minuutin kuluttua Salosen osumasta oikealta tykittävä puolustaja Sami Kautto ampui viivasta Kollit kahden maalin johtoon. Kautto ei hymyillyt.

Vain kaksi minuuttia edellisestä petojen parhaana palkittu Tommi "Heiska" Heinonen (1+2) iski luvuiksi turvallisen tuntuiset 4-1.

Salamasota-tyyliin ottelua vieneet Kollit päästivät Jokerit vielä kerran maalintekoon toisessa erässä. Kolmen tähden arvoisesti pelannut Mikko Silvennoinen tuikkasi kiekon Aku Limnellin (31 torjuntaa) selän taakse ajassa 34.58.

Kolmanteen erään lähdettiin Kollien kahden maalin johtoasemassa (4-2). Lopullisen ratkaisun fiilistä saatiin maistaa jälleen ajassa 45.04 Kollien Juha Uotilan iskiessä lätkän maalin Tommi Heinosen syötöstä.

Mutta tämäpä ei ollutkaan tässä, vaan Jokerit pääsi uudestaan peliin mukaan ns. paskamaalilla. Kollien kippari Ville Varakas yritti purkaa alivoimalla kiekkoa Narri-päätyyn kohtalokkain seurauksin. "Vito" veti liikkuvat taakse Limnellin maalin edessä ja laukoi pelivälineen suoraan Jokereiden Arsi Piispasen polvisuojien kautta omaan maaliin.

Ahmojen maalia kakkostyönään vartioivan Tommi Niemelän suusta kuultiin tässä vaiheessa C6-katsomon kuolemattomin totuus.

"Tästä tuli matsi. Tästähän tuli matsi."

Kavennuksesta innostunut Narri-lauma tuli kuin tulikin tasoihin Jesse Urosen ja Mikko Silvennoisen maaleilla ajassa 53.02.

Ihmetyksestä kankeat Kollit ottivat vielä kuin pisteeksi i:n päälle pikkukakkosen väärästä vaihdosta vajaat neljä minuuttia ennen loppusummeria. Tottahan se tietysti on, että vastustaja käytti tilaisuuden hyväkseen ja löi kiekon kuudennen kerran Limnellin maaliin ajassa 58.31. Viimeistelijänä toimi tällä kertaa Dan Marklund.

"Uskomatonta, ja vielä Narreja vastaan. Kolmen maalin johtoa ei yksinkertaisesti voi ryssiä 15 minuutissa. Kai se kuitenkin on uskottava, että näinkin voi käydä kun omin silmin sen todisti. On kuitenkin sanottava, että aika isolla munkilla Narrit pääs matsiin mukaan, mutta yhtä kaikki, dunkkuun tuli aika säälittävällä tavalla", ihmetteli loukkaantuneena ottelua katsomosta käsin seurannut Miikka Jouhkimainen.

Nöyryytyksen numerot
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11