ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Taisteluvoitto á la Limnell

Blues-Kollit 2-3

Kollien maalivahti Aku Limnell seisoi päällään lauantaina Espoossa. "Limppu" torjui jokaisessa erässä 16 kertaa ja summasi kokonaissaldokseen huimat 48 torjuntaa. Vastaavasti Bluesin Miika Toivonen selvisi ottelussa 15 torjunnalla. Kollien kakkossankari oli Jokerit-ottelussa hieman huolimattomasti puolustanut Juha Uotila, joka iski 3-2-voittomaalin ajassa 48.28.

Espoossa on tunnetusti nähty värikkäitä kohtaamisia Kollien ja Bluesin välillä. Niin nytkin.

Hyvin liikkunut kotijoukkue vei laukaustilaston nimiinsä yli kolmenkymmenen skoden marginaalilla, mutta Kollien kakkosvalmentaja Joonas Tanskan mukaan maalipaikkojen lukumäärällinen ero ei ollut yhtä suuri.

"Skodet me hävittiin selkeästi, mutta selkeät maalipaikat hieman vähemmän. Kyllä Blues tietysti nekin tuolla vetomäärällä voitti, mutta rutkasti pienemmällä marginaalilla. Taisteluvoitto tää oli, ei siinä mitään. Espoo osaa käyttäää pientä kaukaloa mainiosti hyväkseen ja liike oli parempaa kuin meillä. On sanomattakin selvää, että Aku Limnell oli tänään meidän tuki ja turva."

Kollit nousivat nopeasti edellisen illan Narri-nöyryytyksestään ja palasivat voittojen tielle jyrän alta, vaikka ottelun avausmaali petojen piikkiin merkittiinkin.

Maalin iski hyvään juoksuun viime aikoina yltynyt Jussi Villanen. Syöttäjiksi merkittiin Ville Varakas (0+2) ja Aleksi Putkonen.

"Putkosen ketju oli taas meidän parasta esitystä. Kundit on saanu enemmän ja enemmän vastuuta Hautajoen Harrin ja Miikka Jouhkimaisen loukkaantumisten jälkeen ja hyvin ovat kaverit huutoon vastanneet. Villaselta, Putkoselta ja Heinosen Tommilta on lupa odottaa jatkossakin vastuun kantamista", jatkoi onnellinen Tanska.

Bluesin vaarallisin yhdistelmä oli Näätänen-Immonen-Uusivirta-ketju, joista etenkin Matti Näätänen oli jäällä ollessaan alati omenavarkaissa.

"Bluesin ykkönen oli jatkuva riesa. Ne osaa käyttää pientä kaukaloa hyväkseen sanoin kuvaamattomalla tavalla. Muutama tilanne tuli kuin salami kirkkaalta taivaalta, mutta onneksi Limppu oli hereillä", huohotti Kollien hikinen bussikuski Leif Elers.

Bluesin tasoitusmaalin tekaisi ajassa 30.34 Jarkko A. Immonen ja johtomaalin 2-1:een ampui nimenomaan Näätänen, kun toista erää oli jäljellä vain 13 sekuntia.

Kollien väkivahva kolmas erä varmisti pisteet Stadiin.

Tasoituksen 2-2:een suuppaisi armeijan harmaissa aikaansa viettävä Heikki Laine. Voittomaalista vastasi koko liigan pakkien pistepörssin ykkösnimi Juha Uotila (6+11). Lähes piste peri peli tahdilla kiekkoileva Uotila hihkui ottelun jälkeen innosta.

"Kukkuu, kukkuu, kyllä tekee kikkiä kun saa tehdä maaleja."

Kollien taistelu pisteistä jatkuu keskiviikkona Turussa. Vastassa on silloin TPS.

"Jippii"-tilastot Matinkylästä
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11