ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Nollille Turussa

TPS-Kollit 5-0

Kollit lähtivät hakemaan voittoa Kupittaan isosta kaukalosta väkivahvana kotijoukkueena tunnettua TPS:ää vastaan. Turkulaiset eivät ole hävinneet tällä kaudella kertaakaan kotikaukalossaan varsinaisella peliajalla, eikä tappiota tullut nytkään. Kollit puskivat ahnaasti päin Juho Santasen vartioimaa maalia, mutta TPS-häkkäri torjui täydellisesti ja varasti kotijoukkueelle kaksi tärkeää pistettä. Santanen torjui ottelussa kaikki 31 laukausta ja palkittiin ansaitusti ottelun ykköstähtenä.

TPS löi Kolleille luun kurkkuun heti ensimmäisessä erässä viemällä periodin nimiinsä lukemin 3-0. Maalintekijöinä toimivat Tuomas Honkala (2+0), Lauri Korpikoski ja Jarno Niemi.

"Me ei oikein oltu sinuja leveän kaukalon kanssa. TPS käytti valtavaa pelialustaa erinomaisesti hyväkseen. Maalintekopaikat meni aika tasan, mutta TPS:n häkkäri torjui maagisesti", kuittasi Kollien kakkonen Joonas Tanska.

Kollien viimeistely tökki pahemman kerran. Paikkoja luotiin etenkin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä hyvin, mutta kiekkoa ei saatu sisään edes ostamalla.

Kollien ykköstähti oli paluun A-liigaan tehnyt Arttu Luttinen, joka järjesteli muikean määrän avoimia tekopaikkoja ketjukavereilleen.

"Artulla oli aivan loistava vire päällä, vaikka itse valittelikin koipien tukkoisuutta. Viis-kuus sellasta paikkaa se järkkäs, että oksat pois, mutta nyt ei tosiaan saatu kiekkoa sisään", kommentoi Kollien Pasi Salonen.

Kaksi viimeistä erää merkittiin molemmat turkulaisille lukemin 1-0 eikä enempää tarvittu, vaikka Kollit pääsivätkin mukavasti peliin mukaan etenkin viimeisessä erässä.

"Tokassa erässä oltiin kyllä selkeästi jäljessä vastustajaa, mutta ekassa ja vikassa taisteltiin tasapäisesti. Tällasia pelejä tulee välillä. Tasaisuutta kaivataan kuitenkin lisää, sillä tässä matsissa pari kenttää floppas aika pahanpäiväisesti pelin sisällä. Toisinaan oli hyviä vaihtoja, mutta heti seuraavassa erässä saattoi tulla notkahduksia", tuumi Tanska.

Kollien pelit jatkuvat lauantaina Hornassa. Vastass silloin Lahden Pelicans.

Tulkaapa katsomaan saavatko Kollit maalin.

Tästä maalitilastosta on turha Kolleja etsiä
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11