ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Viikonloppu tuubiin

HIFK-Tappara 4-3

HIFK-Ässät 6-4

Lukko-HIFK 1-14

HIFK oli jo varmistanut paikkansa ylemmässä jatkosarjassa ennen Vierumäen turnausta, mutta jokainen piste jatkossa on tärkeä, joten lisäpisteetkään eivät olisi pahitteeksi. Kolme peliä kolmessa päivässä ilman harjoituksia tulisi olemaan uusi asia sarjapisteistä pelattaessa, joten oppimisen paikka koko joukkueella on edessä.

Huonommin ei pelit olisivat voineet alkaa punapetojen osalta, kun jo kolmen peliminuutin jälkeen Tappara johti 0-2. Tasoitus tuli vielä reilut pari sekuntia ennen erän loppua joten ei hätää. Tappara oli panostanut viikonlopun peleihin ottamalla A-junnuissa kauden pelanneet pelimannit mukaan. Mikään ei kuitenkaan auttanut kun hyvään vireeseen päässyt HIFK esitti osaamistaan kentällä. Tiukka peli mutta hallitut pisteet Helsinkiin.

HIFK-Ässät. Klassikko kohtaaminen kaukalossa. Onneksi peli käytiin kuitenkin puolueettomalla maaperällä, joten sota jäi näkemättä. Ässätkin oli tosissaan liikkeellä melkein parhaalla miehistöllään, joten lauantai oli Ässillä toivoa täynnä. Turha toivo. Hyvin aloittanut HIFK johti ensimmäisen erän jälkeen helpon tuntuisesti jo 4-0, mutta kaksi seuraavaa Ässät olivat niskan päällä. Hyvin taistellut petojoukkue säilytti kuitenkin johtonsa loppuun asti päätösnumeroiden ollessa siis 6-4. Ottelun hahmo oli hattutempun tekaissut Teemu Ramstedt.

Viimeisessä runkosarja pelissä oli panosta vaikka vastassa oli hännänhuippu Lukko Raumalta. Lauantaina Jokereiden ja HPK:n hävitessä pelinsä HIFK nousi sarjakärkeen. Voittamalla Lukon Pirkkolan Pedot voittaisivat samalla koko sarjan paremman maalieronsa turvin. Toinen tavoite oli saada sata tehtyä maalia plakkariin ja ennen päivän peliä tuosta tavoitteesta puuttui 13 osumaa. Ei ollut Lukko rautaa sunnuntaina, vaan punainen paholainen kuritti raumalaisylpeyttä pahemman kerran. HIFK oli edellä jokaisella osa-alueella ja Lukolle jäi kaukalossa ainoastaan statistin rooli. Eniten Lukkoa kurittivat Teemu Ramstedt (4+2) ja Lauri Tuohimaa (2+4).

-Hyvä viikonloppu ja pelaaminen oli jotakuinkin ehjää täydet 180 minuuttia viikonloppuna. Hyvä nousu joukkueelta huonon sarja-avauksen jälkeen sarjavoittoon. Takana jo loistava 12:ta tappiottoman ottelun putki. Nyt kovaa treeniä viikko ja sitten Joulun viettoon. Tästä on hyvä jatkaa, jutusteli hyväntuulinen vastuuvalmentaja Silander Vierumäen viikonlopun jälkeen.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11