ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Sveduja kuonoon

Kollit osallistuvat tänäkin vuonna perinteiseen Maarianhaminan välipäiväturnaukseen, jossa kiekkoilevat mestareiden lisäksi myös TPS ja ruotsalaiset Hammarby sekä Djurgården. Ottelut pelataan kahden erän pikapeleinä. Eilen Ahvenanmaalle saapuneet Kollit pelasivat heti avauspäivänä kaksi ottelua.

Kollit luistelivat kaukalossa neljä erää peräkkäin.

"Systeemi on sellainen, että matsit vedetään kahden erän puristuksina. Eilen pelattiin molempia svedujengejä vastaan peräkkäin, niin että puolivälissä ajettiin jää ja vastustaja vaihtui. Eka peli Hammarbytä vastaan hoidettiin 1-0", muisteli Kollien kakkonen Joonas Tanska.

Muistelemista ottelussa varmasti riittääkin, sillä koitoksen ainoan osuman ampui Kollien kovaotteinen järjestysmies Samuli Kaikkonen. Edellisen kerran maalinteossa B-junnuissa onnistunut Kaikkonen otti byyristään ilon irti.

"Saas nähdä millon meikäläinen alkaa valitella jotain pientä nivusvammaa. Meillä ratkaisupelaajilla nimittäin on aina omat pikku oikkumme, joita koutsien on parempi katsella hyvällä. Muuten saattaa maalihanat tyrehtyä."

Toisessa ottelussa Kollit olivat Djurgårdenia parempia luvuin 4-2.

"Hammarby-matsi olis voinut päättyä paljon suurempiinkin lukemiin meidän hyväksi, mutta vastustajan veskari pelas unelmapelin. Oli kuulemma joku maajengimies parin vuoden takaa. Meillä oli paljon mestoja, mutta ainoastaan Kaikkonen sai lätkän maaliin. Toinen ottelu oli pelillisesti tasaisempi, mutta sillä kertaa saatiin paikoista paremmin sisään. Tänään pelataan vielä TPS:aa vastaan ja sitten kipinkapin himaan", lopetti Tanska.

Jäämme odottelemaan tietoja kotimatkasta.

Laivalla on yleensä tupannut sattumaan — ja tapahtumaan.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11