ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

HPK katolleen

HPK – HIFK 1 – 8

Joukkueet tuntevat toisensa hyvin. Kohtaamisia kauden mittaan on ollut useita ja suurin osa niistä on päätynyt HIFK:n voittoon, mutta HPK oli onnistunut ottamaan ainoan voittonsa helsinkiläisistä juuri alkukauden sarjapelissä. Hämeenlinnan kapea kaukalo sopii hyvin petopaidoille. Tappamisen meininkiä luvassa.

Ei ehtinyt digitaalit taululla montaa kertaa vaihtua kun HIFK ajassa 1.15 teki maalin. Nousiaiselle merkittyyn maalin hyvän avun antoi Kerhon veskari, joka suti kiekon käsittämättömästi omaan maaliin. Vain 12 sekuntia edellisestä taituri Henri Kivioja tälläsi kiekon voimalla HPK:n verkkoon. Vielä yksi lähes maali, niin HPK pääsi jo vaihtamaan veskaria ajassa 1.40. Alkutahdit matsiin oli lyöty. Erätaukotilanteeksi 0-3 iski Mikko ”Dirty Goal” Palotie.

Toista erää pelailtiin pitkän matkaa ennen kuin ensimmäinen osuma näki päivänvalon. Kerran aikaisemminkin erässä läpiajoon päässyt Kivioja hassutti kopparin ja nosti rystyllä kiekon maaliin. Hieman toista minuuttia myöhemmin hyvään vireeseen päässyt Janne Keränen teki tilanteeksi jo turvallisen tuntuiset 0-5 lukemat. HIFK:n maalissa pelannut Miko Eränkö torjui loistavasti HPK:n lähentely yritykset. Hämeenlinnalaiset saivat jo juonesta kiinni, mutta HIFK:n juonikas ja tehokas hyökkäyspeli teki tulosta, eikä Kerho päässyt kaventamaan.

Viimeinen erä alkoi tutuilla sävelmillä. Vain noin minuutti ehti kulua kun vahvassa lennossa oleva Lauri Tuohimaa teki ylivoimalla maalin. Kotijoukkue pääsi kuitenkin pilaamaan Erängön nollapelin rikkomalla kuparisen. Tästä ei HIFK kuitenkaan masentunut. Vielä kaksi ”räkämaalia” varmistamaan voittoa ja kotimatka pääsi alkamaan.

-Hämeenlinnassa on aina hauska käydä jutustelemassa paikallisten valmentajien kanssa. Ja pelikin tuntui luistavan kohtuullisesti. Vielä päästetään turhan useasti vastustaja laukomaan, joten puolustuspeliä on vielä tiivistettävä, kotimatkalta tavoitettu vastuuvalmentaja Silander tuumaili.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11