ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Espoolaiset polvilleen

Blues – HIFK 3-4

Edellisen päivän A-junnujen vastaavien joukkueiden kohtaamisen jälkipyykkejä vielä käsiteltiin kun B-junnut kohtasivat Matinkylän kiekkopyhätössä. Edellisessä kohtaamisessa lähtökohdat olivat täysin päinvastaiset. Silloin HIFK oli kontannut edelliset matsit ja Blues porskuttanut vahvasti. Nyt espoolaisilla oli syöksykierre aluillaan ja tätä kierrettä HIFK pyrki lisäämään. Tämä onnistui mainiosti.

Vierailijat aloittivat mallikkaasti ja tilanne toisensa jälkeen nähtiin Blues-maalin edessä. Avausmaali punapaitojen Jonas Enlundin tiliin. HIFK pääsi maalin makuun Peter Freibergin vanhanaikaisella, mutta koko matsin epävarmasti tuominnut päätuomari Vaarna hylkäsi maalin, vaikka oli jo kerran tuominnut sen lailliseksi. Ensimmäinen erä selvästi helsinkiläisten lukuun.

Toinen erä antoi kotijoukkueelle toiveita paremmasta. Mutta kerta toisensa jälkeen HIFK:n maalissa Jani Nieminen esti Bluesin aikeet. Isäntien ahdinkoa lisäsi Aleksi Holmberg kauden ensimmäisellään. HIFK aloitti maalin jälkeen pienimuotoisen jäähyilyn ja Blues pääsi kaventamaan kahden miehen ylivoimalla. Ei tarvinnut vieraiden kovin kauan kuittia odottaa. Rankaisija tuli kaukaa pustalta kun Balin Fekti vei HIFK:n jälleen kahden maalin johtoon. Loppuerä oli tasaista taistelua lisämaalien toivossa.

Viimeiseen erään tuli latautunut Blues, joka taisteli viimeiseen saakka voitosta. Kotijoukkue nousi jo tasoihin, mutta tästä ei HIFK:n itsevarma ja omiin taitoihin luottava joukkue hätkähtänyt vaan vei kylmästi tikkarin espoolaisten kädestä. Kai Sandbäckin loistava yksilösuoritus ylivoimalla oli oiva osoitus koko joukkueen voitontahdosta. Näin taas saatiin espoolaisten mielet matalaksi, mikäs sen hienompaa.

- Loistava osoitus jengin henkisestä vahvuudesta. Peli ei aivan vielä ollut sitä, mitä se parhaimmillaan voi olla, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa, puntaroi omiensa esitystä valmentaja Silander.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11