ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Jussin viettoon

Pirkkolan Pedot ovat treenien lomassa kisailleet eri lajeissa. Kesäkuun alussa tsiigattiin kuka on jengin teräsmies. Maanantaina 7.6 testattiin golftaidot perinteisesti Luukissa. Ja viimeisessä kisassa ratkaistiin jengin ”Agassi”.

Triathlon päästiin viemään läpi kauniissa kesäisessä säässä. Kilpailumatkoina olivat 500m:n uinti, n.20 km:n pyöräily ja 9km:n juoksu. Kilpailukeskus sijaitsi Uimastadikalla. Koko kesän uhonnut valmentaja Rinkinen perui osanottonsa flunssaansa vedoten. Ennakkosuosikkeina matkaan lähti huippukuntoinen Siim Liivik (kuvassa) ja joukkueen paras uimari Toni ”Tero” Bark. Ennakkosuosikki Siim otti ohjat käsiinsä pyöräilyosuudella ja piti pintansa suunnistusvirheistään huolimatta loppuun saakka. Kakkossijan jakoivat Jake Vaitio ja Aimo Pyykkönen. Siimin voittoaika oli 1:30:05, joka oli tasan 10 minuuttia parempi kuin edellisen vuoden voittoaika.

Golf on perinteinen jääkiekkoilijoiden kesälaji, joten HIFK-B testasi pelaajiensa drivet. Pelimuotona oli tasoituksellinen pistebogey. Tähän kisaan ei ennakkosuosikkeja ollut. Vastuuvalmentaja Silander oli panostanut kisaan huolella. Hänet olikin bongattu Paloheinän rangelta swingailemasta ennen kisaa. Keli ei suosinut golftaitureita, vettä satoi ajoittain rankastikin. Kulmahousut kaapistaan kaivanut Jarkko Vaitio hoiti homman suvereenisti kotiin. Muilla mitalisijoilla olivat Nuutti Syrjäaho ja Pippo Limnell. Koutsien välisen kilpailun voitti Silander.

Tenniksen lohkoarvonta suoritettiin keskiviikkona 15.6 ja kilpailu pidettiin seuraavana päivänä. Oulunkylän keskuskentälle olikin kokoontunut sankka joukko tennistaitureita. Ennakkosuosikki Marek ”Mc Enroe” Harjumäki tuittuili itsensä ulos pelistä jo avauskierroksella sijoittamatonta Ari Oksasta vastaan. Finaalissa kohtasivat tyynen rauhallinen Bark ja Konalan nopein Mika Koponen (kuvassa). Voiton korjasi Kölli Koponen Barkin valitellessa sääolosuhteita.

Kesätreenien ollessa lopuillaan valmennuskaksikko Silander&Rinkinen suuntaavat kilpurinsa kohti Juhannusta ja Savonlinnaa. ”Pelaajilla kova kesä takana, joten täytyy sitä itsekin urheilla ja polkaista GT Saimaalle.” naureskeli headcoach. Eki kuunteli sivusta tarinaa ja huokaili, ”Toivon todella, että Juhannus vietetään mökillä eikä tien päällä, no onneksi on nartsaa vähän messissä…”
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11