ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Terikset

Kollien teräsmieskisan ennakkosuosikki Miikka Jouhkimainen (kuvassa) joutui taipumaan norjalaisvahvistus Arne Köhlerin vauhdissa. Köhlerin loppuajaksi tuli huikea 1.44.35. Myös nuoret-Teemut Mustaniemi ja Ramstedt kiilasivat Eki Rinkisen erikoisvalmentaman Jouhkimaisen ohi. Huippukuntoinen Köhler dominoi suvereenisti koko kilpailua voittaen sekä uinti- että juoksuosuudet. Fillarilenkillä Jouhkimainen suoritti 17 kilometrin matkan ainoana alle 40 minuutissa.

Kollien skaba koostui kilometrin uinnista, 17 kilsan pyöräilystä ja kympin juoksusta.

"Pettymys on karvas. Mä kävin ennen skabaa tsekkaamassa fillarireitin sentti sentiltä. Asensin pyörään jalkasträpit, ostin uudet juoksutrikoot ja Rinkisen Ekillä oli energiapatukat messissä matkan varrella, mutta niin vain norski tuli ja vei", puhisi Jouhkimainen.

Köhler ratkaisi kilpailun jo uintiosuudella, jonka hän kuittasi lähes kolmen minuutin erolla seuraavana altaasta nousseeseen Teemu Mustaniemeen. Jouhkimainen ui kahdeksanneksi.

"Mä tiesin, että pääsen ensimmäisenä ylös altaasta. Meinsin pölliä Miikan fillarin Stadikan edestä, mutta annoin sen kuitenkin olla. Kaveri oli nähnyt niin paljon vaivaa vanteiden virityksiin ja uusien polkimien rasvaukseen, että annoin sen pitää tunkkinsa. Mä poljen vaikka ilman kumeja!", julisti Köhler.

Ennakkosuosikeista petti myös Juha Uotila, joka jäi yllättäen sijalle 18. Uotila kellotti ajan 2.19.17.

"Edes Teräsmies-t-paita ei tänään auttanut. Olisin mä tosin ollu viiden joukossa jos en olis jääny vaihtamaan Hovisen Ramin fillarin rengasta Itä-Pasilaan", tuumi Uotila.

Hovisen rengasrikko keskeytti hyvin uineen puolustajan kisan. Uotilan avunannosta huolimatta Hovinen ei saanut pyöräänsä kisakuntoon, ja loppumatka Uimastadikalle taittui rankkasateessa jalan.

Skaban koomisin kaksikko oli Majakka ja Perävaunu -osaston Jarkko Oikarinen (16:s) Tommi Heinonen (17:s). Loppuaikavertailussa Oikarinen voitti Heinosen sekunnilla. (kaverukset allaskuvassa).

"Se oli iso sekunti, jonka ansaitsin juoksuosuudella. Heinonen jäi kuin seisoville jaloille aina kun se näki pururadalla kukkulan päältä Lintsin Top Spin -laitteen", kertasi Oikarinen kisan tapahtumia.

Hukkumakuolemalta uintiosuudella täpärästi selvinneet kaverukset liikkuivat koko pitkän reissun toistensa kintereillä. Uinnissa Oikarinen repäisi viiden sekunnin eron, jonka Heinonen kuroi umpeen fillariretkellä, ollen "Jakkea" peräti kuusi sekuntia parempi.

"Jakke oli syönyt valkosipulia, mikä haittasi omaa keskittymistä. Tällaiseen olisi puututtava kovalla kädellä", puhisi aikaan 2.08.08 yltänyt Heinonen.

Helsinki City Maratonille valmistautuva kakkosvalmentaja Joonas Tanska lupasi ottaa Teräsmieskisa-haasteen vastaan syksyllä.

"Ei voi tuhota hyvin onnistunutta treenijaksoa tässä kohtaa. On toi niin kova rypistys, että parempi jättää väliin tällä kertaa", kertoili Tanska.

Jepjep.

Ja hauskaa kesää.

Mutta kohtuudella sitä (ylä)pesää. T: Kollit
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11