ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Ahvu 2004

Kollien perinteinen Ahvenanmaan training camp onnistui tänäkin vuonna Kollien osalta mainiosti. Harjoitusolosuhteet ja joukkueen treenimotivaatio olivat kakkosvalmentaja Joonas Tanskan mukaan erinomaisia. "Tänä vuonna kaikki meni suoraan putkeen. Leiri oli menestys kaikilla osa-alueilla. Erityisesti jätkien asenne oli huippuluokkaa. Paras training camp miesmuistiin."

Kollien omistaja, chief Tom Nybondas, oli Tanskan kanssa samoilla linjoilla.

"Erittäin onnistunut leiri. Asetetut tavoitteet saavutettiin ja jokainen Kolli käyttäytyi esimerkillisesti. Tästä on hyvä jatkaa kauteen valmistautumista. Tulevalla viikolla saarelle rantautuu nuorempi puolisko HIFK:n junnuorganisaatiosta. Saas nähdä pysyykö paikka pinnalla", tuumasi komean rusketuksen hankkkinut Nybondas.

Ahvenanmaan kovimman Kollin erityismainonnan, Hauki-palkinnon, sai tänä vuonna Arne Köhler (kuvassa toinen oikealta).

"Kölli oli mainio kautta linjan. Niin treenaaminen kuin oheistoiminnatkin hoituivat mallikaasti. Voisi sanoa, että Köhler oli paikallaan kuin norjalainen vuonossa", pohti maratonille valmistautuva Tanska.

Valmennusjohto nosti Köhlerin vahvimmiksi uhkaajiksi Hauki-palkinnon osalta hyökkääjä Jarkko Oikarisen (alakuvassa) ja puolustaja Sami Kauton.

"Parhaan valinta oli vaikea, mutta tällä kertaa Kölli veti pisimmän korren. Vahvaa esitystä kautta linjan", kehui Kollien käskyttäjä Samu Kuitunen.

Leiri päättyi perinteisesti ns. "Kolli-marssiin", joka järjestettiin tänä vuonna hieman edellisvuosia rennommissa merkeissä.

Pienjoukkueet kisasivat marssin aikana neljällä rastilla. Neliottelun lajeiksi oli valittu pyöräily, sokkosoutuviesti, suunnistus ja muovisen Roosa-tytön pelastaminen merihädästä.

"Roosan pelastaminen oli leirin parasta antia", kertoi voittajajoukkueen kapteeni Jarkko Oikarinen, joka tunnustautuu muovi- ja kumifaniksi myös siviilissä.

"Stadin vaatekauppojen muovitarjonta on selkeesti parempaa kuin Kajaanin. Siinä muuten on yksi syy sille, että aikoinaan valitsin asuinpaikakseni juuri Helsingin."
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11