ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

The Hansons

Joensuussa lauantaina pelattu hyväntekeväisyysottelu Pietarinkadun Oilersin ja Savo-Karjala Dream Teamin välillä päättyi stadilaisten 7-4 -voittoon ja joukkotappeluun. Kolmannessa erässä NHL-tähtiä vastaan otetun myräkän aloittaneet Hansonin veljekset on käytäväkeskusteluissa yhdistetty Kolleihin. Silminnäkijöiden mukaan peruukkien alta paljastui tuttuja herroja; hyökkääjät Paavo "Pave" Torkkola ja Tommi "Heiska" Heinonen.

Oilersin riveissä lainassa pelannut Florida Panthersin Olli Jokinen oli näkemäänsä tyytyväinen.

"Hansonit täyttivät ruutunsa erinomaisesti. Numero 72 (Torkkola) kuori Sami Kapasen kolmannessa erässä ja se toinenkin pitkätukka hoiti hommansa tyylikkäästi. Me lähdettiin Lyden kanssa ajamaan kotiin heti pelin jälkeen, eli iltagaalasta ei ole mitään tietoa, mutta Hansonit ovat varmasti esiintyneet edukseen myös siellä", hehkutteli Jokinen, joka oli erityisen otettu myös veljesten hyökkäyspään tehoista.

"Mun laskujen mukaan molemmat nakutti 1+1."

Myös Calgary Flamesin Stanley Cup -finalisti Toni Lydman piti näkemästään. Gordie Howe -hattutempun (maali, syöttö ja tappelu) tehneet nuorukaiset saivat lahtelaispakin lähes liikuttuneeseen mielentilaan.

"Kyllä tossa olis eräälläkin Oliwalla ollu oppitunnin paikka. Hansonit tekivät jäällä kaikkea mitä koutsi heiltä odotti. Hyvää provosointia kautta linjan. Pukukopissa ne oli kyllä normaalia hiljaisempia", tuumasi Lydman.

Itse Hansoneista haastatteluun saatiin vain Torkkola. Hanson Heinonen (kuvassa) vietti ottelun jälkeen aikaansa mitä luultavimmin poliisikuulusteluissa, sen verran vaikeaa miestä oli mikrofonin eteen yhyttää.

"Tapahtuma oli ihan mukava. Yleisöä oli paljon ja meininki rentoa. Saatiin hyvät myllyt aikaiseksi ja pari byyriä kaupanpäälle. Ikävää oli vaan se, että fledoista jouduttiin luopumaan. Valtio vaatii", kommentoi armeijan harmaisiin illalla kiirehtinyt Torkkola.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11