ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Turpaan Djurgårdenilta

Kollit otti eilen pataan ruotsalaiselta Djurgårdenilta numeroin 3-4. Kolmella ylivoimamaalilla turvalliseen johtoon päässyt Kollilauma hyytyi ottelun toisella puoliskolla pahasti ja jäi lopulta svedujen jalkoihin. Kollien parasta esittivät hyökkäyksessä Paavo Torkkola, Kai Sanbäck ja Jarkko Oikarinen. Puolustuksessa näkyvimmin taisteli Sami Kautto.

Kollien ykkösluotsi Samu Kuitunen näki ottelussa tappiosta huolimatta hyvääkin.

"Ylivoima toimii hyvin. Tänäänkin tehtiin kaikki byyrit yv:llä. Viidellä viittä vastaan ei olla vielä ihan formussa. Joukkueessa on valtava määrä taitoa, mutta välillä jätkiin iskee käsittämätön lepsuiluvaihe. Jotain tästä sopasta vielä puuttuu."

Kollit kohtaa Djurgårdenin Tukholmassa vielä kertaalleen ennen sarjan alkua. Samalla reissulla stadilaiset ottavat mittaa myös AIK:sta ja Hammarbystä.

Muita uutisotsikoita Kollien viikosta ei varsinaisesti löydy, ellei vängällä haluta muistella kakkosvalmentaja Joonas Tanskan lauantaista Helsinki City Maratonia.

Tanska juoksi reitin aikaan 4.18 ja rapiat. Parannusta viimevuotiseen verrattuna tuli kaikkiaan 23 minuuttia.

"Aika tyydyttää vaikka kyllä se hemmetin vaikeaa taas oli. Jalat on muussina, mutta pää virkeänä. Juoksun puolivälissä tuntui todella pahalta, mutta onneksi huolto toimi ja sain taas rytmistä kiinni. Kokemus oli erinomainen vaikka B-valmentaja Eki Rinkinen ei taaskaan uskaltautunut samalle viivalle", hehkutteli huippukuntoinen Tanska.

Hyvin harjoitellut Rinkinen kaatui juoksua edeltäneeseen flunssaan, eikä näin ollen lähtenyt riskeeraamaan terveyttään vaativalle rutistukselle.

"Oliskohan kyseessä ollut ihan perinteinen tshekkiflunssa. Kun meno kovenee niin tshekki pehmenee", pohti Tanska.

Jäämme odottamaan Rinkisen lääkärintodistusta.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11