ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Itä-Suomi tutuksi

Sarja-avaus HIFK:n kannalta alkoi rankimmalla mahdollisella tavalla; Joensuu-Lappeenranta -kiertueella. Matkaan lähdettiin jo perjantaina Savitaipaleen kautta Lappeenrantaan. Lauantaiaamuna aikainen herätys ja dösän nokka kohti Joensuuta. Helpolla pisteitä ei Joensuusta saisi.

Peli alkoi tunnustelevissa merkeissä, eikä kumpikaan joukkue saanut oikein juonesta kiinni. Vieraat toki saivat luotua maalipaikkoja, mutta hyvin pelannut joensuulaisvahti torjui mallikkaasti. Maalinteon aloitti Jokipojat: lievä merkkausvirhe omassa päässä juuri tapetun alivoiman jälkeen kostautui. Stadilaisten parasta osastoa oli Nico Aaltosen johtama kentällinen, laidoilla Janne Keränen ja Mika Koponen. Keränen pääsikin iskemään tasoituksen komean kuvion päätteeksi.

Tauon jälkeen HIFK alkoi saada otetta ja pääsikin tasoittamaan Niko Toivosen tehdessä Amir Palménin syötöstä maalin. Vieraat hallitsivat tapahtumia, mutta maaleja ei saatu aikaiseksi.

Viimeisessä erässä kotijoukkue pääsi tasoittamaan ainoastaan pari minuuttia ennen loppua. Jatkoajalla HIFK painoi vimmatusti kohti Jokipoikien maalia, mutta maalissa pelannut Reijonen pelasti kotijoukkueelle pisteen.

-Odottamaton lopputulos sai pasmani sen verran sekaisin, että tuli jätettyä joensuulaiseen teroitushuoneeseen muisto HIFK:lta, sadatteli Jackie Limnell paikallisessa ravintolassa jäätelöä syödessään.

-Onneksi Jokipoikien huoltaja oli tarkkana ja palautti tavarat oikealle omistajalleen, sanoi tapauksesta silminnähden järkyttynyt joukkueenjohtaja Matti Martikainen

Lappeenrantalaiset ovat pitkin kesää ja syksyä panostaneet Pirkkolan Petojen psyykkaamiseen päävalmentajansa johdolla. Ei ole temput tuottaneet tulosta. Kaksi pelattua ottelua tällä kaudella maalierolla 25-0 HIFK:n hyväksi. Ei olisi hauskaa pukea keltainen pelipaita päälle sunnuntaina.

Hyvin nukuttu yö ja teroituskone turvallisesti Kovasen dösässä oli hyvä lähtökohta Sputnikin kaatoon. Alusta asti oli selvää kumpi vie ja kumpi vikisee. Vaikka peli oli ensimmäisen erän jälkeen vain 0-1 ei kotiyleisölle jäänyt mitenkään epäselväksi se tosiasia, että SaiPa tulisi kokemaan pitkän illan.

Toisessa erässä HIFK sai koneet lopullisesti käyntiin, Punanutut tekivät maalit ja keltapaitojen osaksi jäi pelkästään jäähyjen ottaminen. Viisi komeaa maalia toiseen erään oli hyvä suoritus, kun pelikin oli vielä uomissaan ja otteet jäällä erittäin kurinalaisia. Parhaiten SaiPaa pyöritti loistavalla pelipäällä ollut Janne Keränen.

-Muuten hyvä esitys itseltä, mutta maalit jäivät tekemättä. Loistavaa, että joukkue kuitenkin onnistui maalinteossa, tuumaili illan paras pelimies Janne Keränen (kuvassa) taiston tauottua.

Viimeiseen erään tuli kuitenkin ärhäkkä SaiPa. Maalit teki kuitenkin jälleen petopaidat. Erävoitto HIFK:lle 0-2 ja koko ottelu 0-8. Kolmen SaiPa-pelin jälkeen maaliero HIFK:n hyväksi 33-0.

-Hyvä avaus joukkueelta. Paljon oli reissaamista, mutta peli pysyi kuitenkin pääasiana. Harmittava pistemenetys Joensuussa, mutta ryhdikäs esitys sunnuntaina Lappeenrannassa, kiitteli päävalmentaja Silander omiaan.

Erikoista: Kummassakin ottelussa kotijoukkue sai enemmän jäähyjä.

Perjantaina kotiavaus Pirkkolassa kello 20:00, vastassa Blues. Lauantaina tulee TPS HIFK:n vieraaksi Pirkkolaan. Ottelu alkaa kello 18:00. Kaikki kannustamaan.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11