ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Viiruhaaroja

Espoon Matinkylässä pelattu A-liigan ottelu Blues-Kollit sai ajassa 60.00 ikäviä piirteitä. Kaikkein pahimmin itsensä ja seuransa nolasi Bluesin johtoryhmä, jonka huoltoportaan raukkamainen käytös nostatti ihmetystä stadilaisten leirissä.

Loppusummerin soitua Bluesin vaihtoaition edessä alkanut pikkuhässäkkä muuttui astetta vakavammaksi, kun Bluesin huoltaja kävi viiruhaaramaisesti käsiksi Kollien Sami Kauttoon.

Takaapäin.

Vaihtoaitiosta.

"Tuo on alhaisinta mitä toimihenkilö voi tehdä", kommentoi Kollien Joonas Tanska.

Kaikken eniten tapauksessa ihmetyttää espoolaisten asenne. Tapahtuma kuitattiin joukkueenjohtajan toimesta sanoilla: "Me annettiin huoltajalle tapahtuneesta pitkä miinus."

On ymmärrettävää, että aloittelevan jääkiekkoseuran kulttuurinpuute näkyy joukkueen toiminnassa, mutta aivan mitä tahansa ei tulisi sallia. Peli on pelaajien omaisuutta. Siksi heidän tulisi antaa selvittää välinsä kaukalossa ilman "apureita."

On myös vaikea kuvitella tilannetta, jossa perinteisen, jääkiekon syvintä olemusta ymmärtävän organisaation - vaikkapa Jokereiden tai TPS:n - toimihenkilö päästettäisiin vastaavassa tilanteessa pälkähästä pitkällä miinuksella.

"Meillä tuollainen käytös palkittaisiin pitkän miinuksen sijasta pitkällä sisäisellä toimitsijakiellolla", tyytyi Kollien omistaja Tom Nybondas toteamaan tapahtuneesta.

Bluesin organisaatiosta kertoo myös hyvin se, että Kolleille ottelun jälkeen annettu videokasetti oli tyhjä. Tekniikka on ihmeellistä.

Kollit palkitsee Bluesin huollon Me Naiset -lehden vuosikerralla. Enää ei tarvita kuin vastaanottajan osoite, jonka voi muuten ilmoittaa Kollien toimistoon.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11