ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Leuvenin gladiaattori

Kohti Kroatian tulikuumia kiekkokaukaloita viime kauden jälkeen suunnannut ex-Kollihyökkääjä Kim Hramoff on löytänyt uuden kodin Belgiasta, Leuvenin kaupungista. Paikallisessa joukkueessa vääntävä Hramoff kohtaa uudessa maassa haasteita, joita mies ei olisi Suomen kaukaloissa päässyt maistelemaan edes villeimmissä unelmissaan. Ensi viikolla vastaan luistelee mm. NHL-kaukaloista tuttu Bryan Berard ja huhujen mukaan samaan sarjaan saattaa olla tyrkyllä sellaisia pelimiehiä kuin Theo Fleury ja Zarlie Zalapski.

Hramoffin matka Kroatiaan alkoi surullisesti.

Kaikkien yksityiskohtien piti olla sovittuja autoa, asuntoa ja tilipussia myöten, mutta paikallinen asiainhoito ei kulkenut kuten Härmässä.

"Heti kun tultiin kaverin kanssa mestoille, meille sanottiin että toivottavasti jätkillä on paluuliput valmiina. Mestaa joukkueesta ei olis tullut vaikka oltais ladottu sata häkkiä jokaisessa matsissa. Sieltä ilmoitettiin ykskantaan, että he eivät tarvitse ulkomaalaisia. Yks tsekkijäbä iski neljä byyriä matsissa ja sai fudut heti kun summeri oli soinut", hymyili Hramoff.

"Pelkkää kusetusta koko homma."

Seuraavana määränpäänä Kimille esiteltiin Belgiassa sijaitseva jääkiekkokaupunki Leuven, josta irtosi peli- ja opiskelupaikka. Muuta irtoilua ei ainakaan haastattelun aikana myönnetty.

Yliopistoon kirjoittautunut Hramoff oli suunnitellut aloittavansa kaupallisten aineiden lukemisen, mutta hollanniksi pidetyt luennot eivät menneet jakeluun.

"Tää eka vuos on pakko opiskella pelkkää kieltä. Ei täällä muuten hiffaa mitään."

Kiekkoilullisesti homma on lähtenyt sujumaan hyvin.

"Peliakaa on tullut. Nyt pelataan - funtsatkaa vähän - BELGIAN CUP:ia, ja pian alkaa sarja jossa pelaa jengejä Belgiasta ja Hollannista. Berard ja pari muuta änärijäbää vetää Amsterdamissa", lopettaa maailmanmatkaaja.

"Ja tsemppiä Kolleille. Sauna lämpimäks ja pytty kotiin."
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11