ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Jonde liekeissä, Kollit jäässä

Kollit-Pelicans 4-7

Kollien Jonas Enlund yritti pitää stadilaisten mainetta yllä Pelicansia vastaan lähes soolona, mutta nuorukaisen tehokas ilta maalin ja kahden syötön muodossa ei riittänyt. Lahtelaiset takoivat Kolli-byyriin peräti seitsemän kiekkoa. Pelicansin maaliseppoina hääräsivät kaksi häkkiä mieheen iskeneet Jani Forsström ja Juuso Hietanen.

Rajusti iholle iskeneet lahtelaiset saivat hämmennystä aikaan punaisten puolustuksessa läpi ottelun. Hyökkäyksiin lähteminen oli Kolleille tervanjuontia heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien.

"Luvattoman monta kertaa meidän ensimmäinen, helppo syöttö meni pelikaaneille tai harakoille. Myös viimeistely ontui. Saatiin paristakymmenestä mestasta neljä byyriä, kun kaveri rankaisi seitsemän kertaa vajaasta paristakymmenestä. On siinä eroa", puhisi Kollien kakkosluotsi Joonas Tanska.

Ottelun maalinteon aloitti Kollien Jonas Enlund oivalla nousulla oikeasta laidasta ajassa 11.47.

"Se oli väkevä suoritus. Jonden kenttä pääsi maalipaikkatilastossa plussan puolelle ja tietysti kolme henkilökohtaista pojoa on hyvä merkki. Snadisti lisää raivoa kun sais tohon Jonden pelaamiseen, niin siitä tulee astetta kovempi sälli näihin kaukaloihin", tuumi Tanska, jonka suosikkipelaajaksi eilisessä taistossa nousi kippari Juha "Junnu" Uotila, joka tehtaili Kollien toisen maalin Enlundin ja Tobias Salmelaisen (0+2) esityöstä.

"Erittäin vahva suoritus Junnulta."

Kollien johtomaalin jälkeen pakka romahti, ja Pelicans teki viisi peräkkäistä kaappia.

Asialla olivat vuorotellen Esko Seppänen, Samu Vilkman, Jani Forrström, Juuso Hietanen ja Henri Manninen.

Ajassa 31.53 syntyneen 1-5-osuman jälkeen Kollibyyräri Jani Niemiselle (16 torjuntaa) riitti ja maalin suulle luisteli Jarno Rytkönen (10 torjuntaa), joka hoiteli ottelun lopun tyylikkäästi.

"Kyllä matsi sen viidennen byyrin jälkeen oli siinä, vaikka päästiin vielä kolmannen erän alussa kahden byyrin päähän, 3-5-tilanteeseen, Junnu Uotilan ja Putkosen Aksun maaleilla. Tappamisen meininki kuitenkin puuttui, ja pakko on antaa pojot myös Pelicansin veskari Karri Rämölle, joka torjui huimat 40 kertaa", tuumasi Tanska.

Kollien neljännen maalin viimeisteli vain puolitoista minuuttia ennen summeria Jarkko Oikarinen.

Matka jatkuu lauantaina Lukkoa vastaan Raumalla.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11