ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Jatkoaikatappio Raumalla

Lukko-Kollit 4-3 ja.

Lukon Mikko Saari (1+1) ampui kettupaidat jatkoaikavoittoon Äijansuolla lauantaina, kun pelikello oli ennättänyt aikaan 63.15. Tappio oli Kolleille toinen peräkkäinen. Kaksi kertaa ottelun aikana johtoon hankkiutunut Kollit kaatui maalinteko-ongelmiin. Lukon maalivahti Ville Hostikka torjui 40 kertaa, kun punaisten Jarno Rytkönen nappasi kiinni 21 kiekkoa.

"Ei pystytty taaskaan tappamaan matsia. Siihen me kompastuttiin, vaikka peli sinällään oli täysin hanskassa. Me hallittiin kenttätapahtumia etenkin tokassa erässä mielin määrin. Lukon veskari torjui 15 kertaa ja meidän Rykönen vain kolme", puhisi Kollien ylivoimatietoniekka Joonas Tanska.

Lukon Tuomas Kukkonen vei omansa ylivoimalla 1-0-johtoon ajassa 11.00, mutta Kollien hyvin pelannut nuoriso-osaston pakki Timo "Bumba" Seppänen kuittasi vain 13 sekunnin jälkeen.

Maali oli Seppäselle kauden ensimmäinen.

Vasta toisen ottelunsa kuluvalla kaudella pelannut Jon Wärn vei Kollit maalin johtoon toisen erän alussa. Maaliin merkittiin syöttäjiksi veteraani Paavo Torkkola ja Teemu Taruvuori.

Armeijakiireiden takia kolmasosakuntoinen Wärn teki vähintäänkin kohtuullisen paluun Kollipaitaan.

"Wälly oli yllättävän pirteä vaikka pelituntuma olikin kadoksissa. Hyvää työtä ja tärkeä byyri", kehaisi Tanska, joka muisteli omia inttiaikojaan kaiholla.

"Mä olin kova suunnistaja, joten ne meinas laittaa mut sissirukkiin. Sain kuitenkin vältettyä sen keikan ja lätkäura sai jatkua. Ainakin Kiekko-Vantaan divarijengi on valtiolle ikuisesti kiitollinen, sillä muuten se jengi olis saanu mennä konkkaan ilman mua", hymyili Tanska.

Lukon viekas Marko Virtala tasoitti pelin ajassa 27.31 ja toiselle erätauolle mentiin tasatilanteessa 2-2.

Kauden viidennen maalinsa iskenyt Tobias Salmelainen vei vieraat 2-3- johtoon ylivoimalla heti kolmannen erän alkuun.

"Ollaan saatu paljon maalipaikkoja, mutta onnistumisprosentit on huonoja. Kyllä meidänkin kentälle olis suonut muutaman lisäbyyrin, mutta nyt meni näin. Hostikka oli Lukon maalissa mainio", pohti Salmelainen.

Lukko vastasi Salmelaisen maaliin Petri Lammassaaren tasoituksella ja lopulta Mikko Saaren voittomaalilla.

Kollien ykkösluotsi Samu Kuitunen harmitteli osumatarkkuuden puutetta.

"Nyt oli riittävästi paikkoja vaikka mihin, mutta se lopullinen raivo viimeistelyssä jäi uupumaan. Pääasia kuitenkin on, että päästiin mestoille ja vietiin peliä. Kyllä se ketsuppipullo vielä aukeea", lopetti Kuitunen.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11