ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Juna kävi sivuraiteella

Jokerit – HIFK 7 – 2

Paikallisvastustaja Jokerit on aina paha vastus. HIFK oli aikaisemmissa sarjapeleissä ollut tehokas maalien muodossa kun taas Jokerit olivat tuskailleet tekemättömien maalien kanssa. Keskiviikon pelissä kaikki kuitenkin kääntyi päälaelleen.

Kotijoukkue Jokerit tulivat peliin hyvin latautuneena. Petopaidat olivat aina askeleen tai kaksi perässä, eikä HIFK saanut pelin juonesta ollenkaan kiinni. Liike ei ollut totutulla tasolla, joten tässä oli tulos. Ensimmäinen erä Jokruille peräti 3-0.

Tauon jälkeen jäällä nähtiin HIFK:n hienoinen ryhtiliike, mutta ensimmäisen maalin teki kuitenkin isännät ennen kuin Max Wärn pääsi tekemään osuman hyvin pelanneen jokerivahti Niko Hovisen selän taakse. Hetken Pirkkolan Petojen otteet näyttivät siltä kuin nousu kohti voittoa olisi alkanut, mutta se ei pitänyt paikkaansa. Jokerit tekivät tähän erään vielä tilanteeksi 5-1.

Viimeisenkin erän voitti vahvasti pelannut Jokerit antamatta HIFK:lle mitään mahdollisuutta todelliseen haastamiseen.

-Huono peli meiltä. Ei saatu jalkoja liikkeelle missään vaiheessa. Liekö lievä ylimielisyys vaivannut ukkoja? Arvuutteli Silander pelin jälkeen.

Tappara – HIFK 3 – 4

Porkkanahousut tiedettiin fyysiseksi ja liukkaaksi joukkueeksi, sen oli jo elokuun harjoituspeli osoittanut. Takaisin pääraiteelle tuleminen ei olisi helppoa edellisellä kierroksella tappion kokeneella Pirkkolan Pedoilla. Mukaan Tampereen retkelle oli saatu mm. Jani Nieminen, joka on jo esittänyt väkeviä otteita aina liigatasolla saakka.

Ei alkanut ruusuisesti HIFK:n Tampereen vierailukaan, kun heti pelin alkupuolella Tappara pääsi vastahyökkäyksestä tekemään 1-0. Tämä oli myös erätaukotulos, vaikkakin HIFK pääsi kokeilemaan vastustajan molarin maalin pitävyyttä peräti 19 kertaa, kun vastaavat HIFK:n torjunnat kirjattiin numeroin 4.

Toisessa erässä nähtiin vanha kunnon HIFK. Ensin Allu Holmberg Janne Keräsen mainiosta esityöstä teki tasoituksen ja heti perään hyvän pelin pelannut Siim Liivik (kuvassa) vei helsinkiläiset jo johtoon. Tappara pääsi kuitenkin vielä kerran tasoihin ennen kuin Liivik teki illan toisensa. Taas melkein heti perään kolmikko Ronkainen, Löfman ja Bark limuttivat Tappara-puolustuksen sumpille. Toni Barkilla oli kunnia viimeistellä voitto-osumaksi jäänyt neljäs maali.

Viimeisessä erässä HIFK päästi vielä turhaan Tapparan mukaan peliin, mutta onnistui kuitenkin pitämään johtoasemansa loppuun saakka.

-Hallittiin tapahtumia kentällä suht suvereenisti, mutta muutama lipsahdus oli koitua kohtalokkaaksi tänään. Nöyryys puuttuu niissä tilanteissa kun pitäisi tappaa matsi ja toisaalta silloin kun suojellaan parin maalin johtoa, tuumi Silander.

Perjantaina 15.10 vastaan Pirkkolassa luistelee vahvasti kautensa aloittanut HPK. Kiekko tippuu jäähän klo 20. Tervetuloa!
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11