ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

22 byyriä Pirkkolassa

HIFK – HPK 5- 2

Treenipelissä Pirkkolan pedot nuiji HPK:n 10-1. Nyt oli selvää, ettei hyvin kauden aloittanut hämeenlinnalaisjoukkue tule antamaan ilmaiseksi mitään. HIFK:lla alla niukka ja ansaittu maalin voitto porkkanahousuista viime viikonlopulta Tampereelta. HPK puolestaan kärsi edellisessä pelissään kirvelevän maalin tappion Espoon ylpeydelle Bluesille.

Ensimmäinen erä oli yhtä maalia kotijoukkueen painaessa mustaa byyrille. Mutta terävyys puuttui ja tauolle mentiin 1-0 -johdossa liukkaan Teemu Mustaniemen maalin turvin. Hienoon maaliin syötön tarjoili Max Wärn.

Toinen erä oli hivenen HPK:n haalintaa. Kumia kaivettiin petojen verkosta kahdesti. HIFK sai kyllä lauottua 12 kertaa, mutta ainoastaan erinomaisesti pelanneen maalivahdin Mika Järvisen syliin.

Kolmanteen erään hyvän viikonlopun pelannut kapteeni Allu Holmberg oli laittanut kopissa tuulemaan. Ensin taisteltiin neljä minuuttia kolmella viittä vastaan hienosti pelaten. Heti tämän jälkeen tehtiin kolme nättiä maalia, jälleen töissä ”Mustis” ja taituri Teemu Ramstedt, jonka peli on harvinaisen helpon näköistä. ”Ramu” heitti vielä laatan tyhjiin, kun kerho rypisteli lopussa. Hieno taistelu vierasjoukkueelta, joka pelasi pirteästi ja yllättänee vielä monet jengit.

”Kaksi ensimmäistä erää oli näpertelyä, ei oltu valmiina maalipaikoissa, ja syötöt kohoilivat lapojen yli”, totesi vastuuvalmentaja Silander.

”Huomenna on oltava terävämpi maalinteossa, kun Ipan voittanut KJT tulee kylään Pirkkolaan”, totesi kakkonen Rinkeby ja lisäsi: ”olihan toi veskari ihan kipee”.

HIFK – KJT 10 – 5

KJT oli yllättänyt kotonaan vahvan Ilveksen, joten tiedettiin ettei minkäänlaiseen ylimielisyyteen ole varaa, muuten noutaja tulee helposti. Kotijoukkue oli ehtinyt palautua edellisestä pelistä, sillä KJT kohdattiin myöhään illalla klo 18.30.

Kotijoukkue oli saanut puolustukseen avuksi Kolleissa pelaavan Joni Haverisen. Ensimmäisessä erässä mätettiin kuusi maalia, HIFK neljä, KJT kaksi.

Toinen erä - kotijoukkue kolme ja vierasjoukkue kaksi. Erän suuren ilon hetken tarjosi alkukauden hyvin pelannut mailavirtuoosi Mika ”Kölli” Koponen, joka lirutti taitavasti kauden ensimmäisen maalinsa SM-sarjassa.

Kolmas erä - pedot kolme, keravalaiset yksi.

Kotijoukkueesta erottuivat pisteiden valossa Haverinen 2+2, Keränen 2+1, Nousiainen 1+2.

Katsomossa istunut Kollien omistaja Nybondas, vastuuvalmentaja Silander sekä valmentajat Rinkinen ja Katajamäki olivat pelin jälkeen tyytyväisiä kahteen pisteeseen. ”Tapa, jolla voitettiin ja hoidettiin kaksi pinnaa himaan oli erikoinen. Me duunattiin aina kaksi, ne yhden perään. Se oli sellaista maalijuhlaa, mutta puolustuspeli oli kehnoa”, nelikko kiteytti yhteen ääneen.

Maalinteko on tällä hetkellä uomissaan, on luovuutta ja oveluutta. Sen sijaan puolustuspelaaminen kaipaa asennetta ja töitä, töitä…
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11