ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

4/6

Pirkkolan Pedot matkustivat Kuortaneelle iso tappio niskassaan. Kurssia siis lähdettiin muuttamaan. Viikonlopun aikana kolmessa pelissä kohdattiin kaksi joukkuetta ; KalPa ja Jyp sekä vielä sunnuntaina epämääräinen porukka Vaasasta.

KalPa-HIFK 4-3

Vauhtia pelissä oli kuin Kovasen kuskilla. Molemmat joukkueet halusivat esittää parastaan kovatasoisessa ottelussa. HIFK pääsi ensimmäisessä erässä johtoon illan tehomiehen Janne Keräsen (1+2) maalilla. Punapaitojen maalissa pelannut Niko Siren esitti monta loistavaa torjuntaa ja näin ollen tauolle tilanteessa 0-1.

Toisessa erässä vierasjoukkueena pelannut HIFK pääsi jo 0-2 johtoon Amir Palménin lyötyä riparin sisään. Tätä seurasi heikko seitsenminuuttinen. KalPa teki kolme maalia nopeaan tahtiin muutaman merkkausvirheen takia ja tilanne kääntyi päälaelleen.

HIFK parsi puolustuksensa ja pelinsä kasaan erätauolla ja tuli hyvällä sykkeellä peliin. Iso moka omalla alueella ja kuopiolaiset karkasivat jo kahden maalin päähän. HIFK kuitenkin taisteli mallikkaasti ja kavensikin vielä kasiyseistä reissuun tulleen Jonas Grönqvistin toimesta. Tasoitusta yritettiin ilman maalivahtia, mutta sekään ei tuottanut tulosta.

-Tasokas peli. Kaksi hyvää joukkuetta vastakkain, mutta tällä kertaa parempi voitti, tuumi niukkasanainen Silander Seinäjoen Cumuluksen ala-aulassa.

Jyp-HIFK 3-7

Ei alkanut HIFK:n osalta tämä koitos hyvin. Alle kahden minuutin Jyp teki kaksi maalia. Taktinen aikalisä herätti hieman petoja, mutta teki Jyväskylän ylpeys vielä yhden maalin ennen kuin verkko heilahti toisessa päässä ensimmäisen kerran. Zatecin kauhun, Petr Freiberg toimesta.

Toisen erän alusta ottelun loppuun saakka peli oli HIFK:n näytöstä. Jypin jäähyillessä punanutut pääsivät tekemään maalit ylivoimalla ja sai myöskin tasakentällispelin hyvin haltuun. HIFK teki viisi viimeistä maaliaan ylivoimalla.

-Väkevä esitys meiltä. Jyppi tuli alussa kovaa, mutta tuntui pojilta loppuvan paukut kun oikein alettiin pelaamaan, kertoi Silander.

HIFK-Sport 14-0

Ei liene epäselvää kumpi joukkue oli parempi?

HIFK keskittyi alusta saakka maalien tekemiseen ja Sport törkeään sikailuun. Sportille vihellettiin peräti 97 minuuttia jäähyjä ja stadilaisille ainoastaan 16 minuuttia! Jopa paikalla olleita vaasalaisia hävetti oman kylän pokien esitys. Surullisinta oli Sportin valmentajien välinpitämättömyys tapahtumia kohtaan. Totesivat vain , että HIFK:lle oli petologosta hyötyä, koska tuomari ei uskaltanut viheltää heille jäähyjä. Kuvitteliko tosiaan Sportin valmennusjohto, että olisivat pystyneet haastamaan tyylikkäästi ja tehokkaasti pelanneita helsinkiläisiä? On tainnut Tamminen iskostaa ylitsevuotavan optimismin muihinkin vaasalaisiin valmentajiin. Surkea ja säälittävä esitys koko porukalta!

Onneksi useammilta loukkaantumisilta vältyttiin Sportin hyvistä ja useista yrityksistä huolimatta. Ainoastaan Ahosen Rony joutui jäämään Seinäjoelle sairaalatarkkailuun yön yli.

-Onneksi HIFK piti päänsä kylmänä ja hoiti homman hienosti, tuumi päätuomari pelin jälkeen.

-Toivottavasti jääkiekkoliitto on yhteydessä Vaasaan ja sen B- nuorten vastuuvalmentajaan. Miehen pitäisi omistaa vanhakunnon snagari ja johtaa sitä, eikä minkäänlaista jääkiekkojoukkuetta. Emme haluaa kohdata tälläistä joukkuetta, koska pelaajat on todella vaarassa loukkaantu lopetteli kakkonen Rinkeby.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11