ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Sarja jatkui

Blues Team – HIFK 0-7

Lähes kolmen viikon sarjatauko takana ja halu pelata oli kova. Espoon kakkosjengi on tunnettu kovasta yrityksestä ja kun vastaan asettuu iso HIFK, yritys tuplaantuu. Espoonlahden Forumin pieni kaukalo olisi kotijoukkueelle varmasti lievä etu.

Tasaisissa merkeissä aloitettiin peli. Molemmilla joukkueilla oli muutama paikka tehdä avausmaali, mutta vasta Toni Barkin loistava nousu sektoriin ja siitä hieno syöttö pakki Rony Ahoselle, joka tulitti suoraan syötöstä kiekon ohi hyvin pelanneen espoolaisvahdin. Kokonaisuudessaan erä oli vierailijoiden lievää hallintaa ainakin torjuntojen valossa.

Toiseen erään lähdettiin kutkuttavasta 0-1 tilanteessa. Hyvin läpi matsin pelannut Bark löysi syötöillään hyvin omia lapoja. Kauden ensimmäisensä tehnyt Robert Tenhunen pääsi nauttimaan yhdestä Tonin syötöstä. Tilanne 0-2 Pirkkolan pedoille. Toinen erä oli vielä ensimmäistäkin tasaisempi. Blues Team sai aikaan muutaman mylläkän HIFK:n maalille, jotka johtuivat puolustuksen pienistä virheistä.

Viimeisessä erässä vierailijoiden peli loksahti uomiinsa ja tulostakin syntyi. Tämä peli oli pakkien peli. Seitsemästä maalista neljä oli pakkien käsialaa. Tenhunen teki pari, Ahonen ja Spiridovitsh maalin mieheen. Valmennusjohtoa ilahdutti myöskin Anders Löfmanin ja Toni Barkin todella pirteät esitykset. Lopputuloksena selkeä 0-7 voitto.

- Tauon jälkeen ensimmäinen peli ei ole koskaan helppo, mutta alkukankeuksien jälkeen ihan kelpo esitys joukkueelta, kiitteli Silander pelin jälkeen.

- Poikien peli parani kuin hieman hapokas ja tamminen punaviini vanhetessaan, tuumaili kokkauspuuhista myöhemmin tavoitettu owner Nybondas.

HIFK – Ässät 10-4

Vanhat kiistakumppanit iskivät yhteen Pirkkolassa. Mitä vaan voi tapahtua kun kaksi perinteisesti fyysistä joukkuetta laitetaan samaan lootaan. Valitettavasti tasoero oli kotijoukkueen hyväksi liian suuri, jotta suurempia tunteita jäällä olisi purkautunut.

Peli alkoi pirteällä luistelulla päästä päähän. Maalikarkelot aloitti Ässät HIFK:n lievän nukahduksen jälkeen. Hyvin luistellut ja taistellut punapaitojen Nico Aaltonen karvasi kiekon hyökkäyspäässä ja sivalsi ranteella tasoituksen. Erä meni kuitenkin patapaidoille. Erän lopulla porilaishyökkääjä livahti pakkien välistä läpiajoon ja teki johtomaalin hyvin pelanneen Matti Syväpuron taakse.

Toisessa erässä HIFK oli päättänyt näyttää kaapin paikan. Hyvin se onnistuikin, porilaisia vietiin ajoittain oikein urakalla. Pahiten tai parhaiten vieraita kuritti ketju Nousiainen-Toivonen-Palmén. Varsinkin Matias Nousiainen (kuvassa) oli oivalla pelipäällä. Hattutemppu pelissä ei ole ihan jokapäiväistä herkkua ja syystäkin Matiasta nauratti pelin jälkeen.

- Porilaisia on aina kiva viedä oikein urakalla, myhäili Matsku pelin jälkeen.

Viimeiseen erään lähdettiin 6-2 tilanteesta, tavoitteena lisätä tehtyjen maalien määrää.

Hallinta säilyi kotijoukkueella koko viimeisen erän ajan, eikä Ässiä päästetty lähietäisyydelle missään vaiheessa. Loppunumerot kaunisteltiin täyteen kymppiin Barkin toimesta. Hyvää, raikasta ja iloista peliä esitti koko jengi Pirkkolan yleisölle.

- Muutamalta pelaajalta vahva viikonloppu. Palmén kuusi syöttöä kahdessa pelissä, Liivik neljä syöttöä Ässiä vastaan ja Nousiaisen hattutemppu olivat hienoja suorituksia. Myöskin Keräsen Jannen suoritus porilaisia vastaan oli hyvä, kommentoi Silander sunnuntai-iltana.

- Eniten ihmetyttää lauantai-illan pelin jälkihöyryt. Vastineiden kirjoittamista koko homma. Joutuivatkohan Vaasan Sportin toimihenkilöt ja pelaajat kirjoittelemaan vastineita omista tekemisistään. Kirjoittelevat vissiin vieläkin raportteja kun liitosta ei ole kuulunut tuosta pelistä mitään, tuumi mietteliäs Rinkinen kuultuaan liiton haluavan raporttia lauantain matsista.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11