ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Paluu päiväjärjestykseen

Kollit voitti HPK:n selvin 4-1-lukemin ja palasi voittokantaan kolmen peräkkäisen turpakeikan jälkeen. Maanantaina Hornassa oli vain yksi joukkue, niin selkeää oli kotijoukkueen hallinta lähes läpi ottelun. HPK pääsi hätyyttelemään stadilaisten rauhaa vain hetken aikaa toisen erän puolivälissä, muuten ottelu oli täysin Kollien hanskassa.

"Me voitettiin maalipaikat 21-3, joten selittelyille ei jäänyt sijaa. Jossain vaiheessa tuntui jopa siltä, että voitontahto olisi mennyt ylikin, mutta se lienee ymmärrettävää kolmen tappion jälkeen. Tämä oli ryhdikäs kamppailu joukkueelta", suitsutti Kollien ykkösvalmentaja Samu Kuitunen.

Ottelun ratkaisseet Miikka Jouhkimainen (kuvassa) ja Arne Köhler ampuivat kaksi maalia mieheen. Muita kahden pinnan veijareita olivat Jarkko Oikarinen ja Aleksi Putkonen, jotka saivat parit syötöt naamaa kohti.

Jouhkimainen teki ottelun avausmaalin omasta paluukiekostaan ajassa 11.34. Katsomossa mehustellut personal trainer Eki Rinkinen nautti suojattinsa onnistumisesta täysin rinnoin.

"Me otettiin päivällä pieni meditaatiohetki ja sen päälle Miikka sai energiapatukan. Tulosta tuli heti", pohti Rinkinen joka sai hyväksyvät nyökytykset B:n ykkösluotsi Jussi Siladerilta.

"Ekin ja Miikan yhteistyö on ollut pitkäjänteistä. Erityisesti loppuun pelaaminen on ollut heillä yhtenä pääteemana", analysoi Silander.

Kollit pääsi toisen erän alkuun kahden maalin johtoasemaan, kun Jon Wärn löysi mainion kulmapyörityksen jälkeen Arne Köhlerin maalin edestä.

HPK:n ainokaisen iski Joni Lindlöf Kollipuolustuksen nukahdettua omalla sinisellä. Lindlöf ampui kiekon tuimalla rannelaukauksella yläriman kautta häkkiin ottelun puolivälissä. Hämeenlinnalaiset saivat hetkeksi hyvän hypyn päälle, mutta lisämaaleja ei ritareille enää annettu.

Kolleilla oli toisessa erässä maalipaikkoja tuhlattavaksi asti. Parhaimmat paikat siunaantuivat Jonas Enlundille ja Jon Wärnille. Molemmat pääsivät nokikkain HPK-vahti Eero Väreen kanssa, mutta maalit säästettiin kolmanteen erään.

Jouhkimaisen ja Köhlerin illan toiset osumat sinetöivät loppuluvuiksi 4-1, ja Kollien kuiva kausi päättyi vakuuttavaan kotivoittoon.

Ilman loukkaantuneita kärkimiehiään Tobias Salmelaista, Jussi Villasta ja Rami Hovista pelannut petolauma teki uuden "häkkipääennätyksen", sillä jopa 11 hämeenlinnankaatajaa oli B-ikäisiä.

Kollien taistelu pudotuspeliviivan paremmalla puolella pysymisestä jatkuu viikonloppuna kahdella vierasottelulla. Lauantaina käydään Raumalla tarkistamassa Lukon nykykunto ja sunnuntaina Lefan bussi matkaa Turkuun.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11