ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Voitolla tauolle

Kollit vei viimeisen ottelunsa ennen joulutaukoa selvin numeroin Porissa. Ässät kaatui lukemin 7-3. Kollien parhaimmistoa olivat kaksi maalia ja syötön saalistanut Tobias Salmelainen sekä palkitut puolustajat Timo "Bumba" Seppänen (1+0) ja Sami "Smiley" Kautto (0+2). Myös liukkaasti potkiva Miikka Jouhkimainen (1+2) oli etevä.

Ottelun ratkaisu syntyi toisessa erässä, jonka Kollit vei nimiinsä leikitellen 4-0. Keskimmäisen kolmanneksen vierasmaalit syntyivät seitsemän minuutin sisään.

Kollit pääsi Jonas Enlundin maalilla 3-1 -johtoon ajassa 22.31. Tämän jälkeen kaukalossa luisteli vain yksi joukkue. Vajaalla miehistöllä (17 kenttäpelaajaa) otteluun lähtenyt Ässät ei pystynyt vastaamaan Kollien rynnistykseen missään vaiheessa.

Punapaitojen neljännen osuman viimeisteli Miikka Jouhkimainen neljä minuuttia myöhemmin ja Timo Seppänen lisäsi vierasjohtoa yhdellä ajassa 28.58. Kun pietarsaaren suurlupaus Robert "Bobby" Nyholm vielä rankaisi Ässä-vahti Joni Meskasta ennen ottelun puoliväliä, peli oli selvä.

"Ekassa erässä me hävittiin skodet, mutta mitään hätää ei ollut. Peli oli selvää pässinlihaa alusta loppuun. Ässät taisteli miehekkäästi, mutta bensa loppui matkan varrella. Kaveri pelasi käytännössä ilman ykköskenttäänsä ja se näkyi otteissa", tuumaili Kollien ylivoimajehu Joonas Tanska.

Viimeisen erän porilaiset veivät nimiinsä luvuin 2-1. Kollien maalin laukoi sisäisen pistepörssin ykkösniekka Tobias Salmelainen. Ässistä maalien makuun pääsivät herrat Esa-Pekka Nurminen ja Jussi Peltomaa.

Avauserän Kolli-osumista vastasivat Aleksi Putkonen ja Salmelainen, joka löi luun patapaitojen kurkkuun vain 11 pelatun sekunnin jälkeen. Ässien avausmaalin lakaisi Tuomas Mäkinen.

"Hyvä peli kaiken kaikkiaan. Tauolle on nastaa lähteä vieraspisteet taskussa. Erityisesti täällä Porissa voittaminen on ihanaa", hehkutteli maihinnousukypärää päähänsä parkkipaikalla asetellut Leif Elers, joka vastasi jälleen Kollien kuljetuksesta.

"Lefa oli taas liekeissä. Se ohitteli puolet matkasta ja lisäili välillä muotovaahtoa fledaansa. Kerrotaan, että Lefa on pudonnut snadina L'Oreal-pataan, sen verran on tukassa lientä ja kainaloissa hajua", pohti 35 kertaa torjunut Kolli-häkkäri Jani Nieminen.

Kollit jatkaa otteluitaan tiistaina erikoistilanneottelulla U20-maajoukkuetta vastaan. "Tämän jälkeen keskitytään joulun rientoihin ja piirileikkeihin", hirnui tanssivä huoltaja Hannu "Stokis" Hautajoki.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11