ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Palkkio Torkkolan päästä

Kollien Paavo "Pay the price" Torkkola oli tapaninpäivän kinkunsulatteluottelussa vapaata riistaa. Paven päästä oli luvattu viiden euron palkkio. Sinisen joukkueen puolella hyökännyt Torkkola joutui heti toisessa vaihdossaan koville, kun Kollien omistaja Tom Nybondas ajoi nuoren hyökkääjän vaarallisen näköisesti pystyyn keskialueella.

"Ilta oli pitkä. Jokaisessa vaihdossa tuli sääntöjen rajamailla liikkuneita niittejä. Erityisesti Nybondas oli aggressiivinen", muisteli mustelmainen Torkkola.

”Ilta oli todella pitkä”, vahvisti Nybondas. ”Sykemittari nakutti joka vaihdossa yli 180. Tärkeät pisteet kuitenkin otettiin.”

Rahapalkkio jäi punaisen "Gamla-joukkueen" pelaajilta keräämättä, sillä urhoollisesti taistellut Torkkola luisteli omin jaloin pois kaukalosta. Myös kokeneet Arne Köhler ja Tommi Heinonen säilyivät vammoitta.

"We are a bunch of p*****s. Katsomo oli täynnä scoutteja ja floridalainen eläkeläisyhdistys oli jo jättänyt hyvän tarjouksen Kollien ostamisesta, mutta kaupat jää näillä näkymin tekemättä. Esitys oli sen verran munaton", harmitteli kakkosvalmentaja Joonas Tanska, joka pyöritteli taitavasti punaisten puolustusta sykemittari rinnoillaan.

Ottelu päättyi Gamlojen kahden maalin voittoon. Maalintekovastuussa olivat pääasiassa huoltaja Hannu Hautajoki ja voitto-osuman iskenyt Nybondas. B:n kakkosluotsi Eki Rinkinen ja Kollien tiedottaja Axa Fahler esittivät ailahtelevia otteita. Rinkisen jalkakikat ja Fahlerin fyysisyys olivat miljoonan kilometrin päässä aktiiviajoista.

Maaleja vartioineet Tobbari Salmelainen ja Aksu Putkonen ansaitsevat erikoistunnustuksen hyvistä torjunnoistaan.

"Putkosen vois laittaa byyriin milloin vaan. Mitään isompaa eroa ei ollu huomattavissa kun vertaa Niemiseen ja Ahokkaaseen", kommentoi punaisten Miikka Jouhkimainen.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11