ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Pisteet Raksilasta

Kärpät-Kollit 3-5

Kollit vei tärkeät pisteet Kärpiltä keskiviikkona ja venytti voitto-otteluidensa putken jo neljään. Ottelun ykköstähdeksi valitun Lennart Petrellin (kuvassa) lisäksi liigasta oli mukana puolustaja Ville Varakas, joka sai kakkosvalmentaja Joonas Tanskan kehut. "Vitolla oli alussa snadisti vaikeuksia, mutta loppua kohti otteet paranivat huomattavasti. Ville oli lopulta erinomainen, etenkin komea alustus Arne Köhlerin tekemään voittomaaliin oli väkevä esitys."

Kollit pisti pelin pakettiin alle kahdeksassa minuutissa. Vieraat hankkiutuivat 3-0-johtoon Robert Nyholmin, Tobias Salmelaisen ja Aleksi Putkosen (1+1) maaleilla. Peli oli vanhentunut tuossa vaiheessa vain 07.52.

Kärpät vaihtoi maalivahtia Putkosen osuman jälkeen, ja peli tasoittui selvästi. Janne Kurikka oululaisten maalilla teki kelpo työtä pelastaen muutaman avopaikan jo ensimmäisessä erässä. Kollivalmentaja Tanskan mukaan punanutuilla oli hyvät mahdollisuudet mennä tauolle viidenkin maalin johdossa.

Kollit otti kakkoserässä kolme kahden minuutin pikkujäähyä kolmen minuutin sisään ja joutui pelaamaan pitkät pätkät kahden miehen alivoimalla. Erän ainoan maalin teki kuitenkin Kärppien Juho Keränen 49 sekuntia ennen pelin puoliväliä.

"Alivoimissa Varakkaan Ville oli tulessa. Hän hoiti vaikeat paikat todella miehekkäästi ja uurasti kymmenen äijän edestä", kehui Tanska.

Viimeisen erän alkuun kotijoukkueen Juhamatti Aaltonen iski Kärppien toisen maalin ylivoimalla ja hivutti joukkueensa jo maalin päähän. Maali oli tehokkaalle Aaltoselle kauden 21:s.

"Ei meillä mitään isompaa hätää ollut vikassa erässä. Maalipaikat voitettiin 10-6 ja maalitkin menivät tasan 2-2", pohti joukkueenjohtaja Tomi Kuukauppi, joka kehaisi myös huippuvireeseen intoutunutta maalivahtia Karri Ahokasta.

"Garylla on rautahermot."

Arne Köhlerin (1+1) voittokaappi syntyi ajassa 58.05, mutta Kärpät pääsi vielä kerran mukaan pistetaistoon kavennettuaan 51 sekuntia ennen loppua 3-4:ään Teemu Kaijalan maalilla.

Kollien Jarkko Oikarinen (1+1) sinetöi loppulukemat tyhjiin kun peliä oli jäljellä vain parikymmentä sekuntia.

"Mainio esitys meiltä. Oulu on aina ollu paha mesta, mutta nyt saatiin snadia notkahdusta lukuun ottamatta pelattua ihan ehjä peli. Tästä on hyvä jatkaa viikonloppua kohti. Lauantaina Hornaan tulee sarjaykkönen TPS", mainosti Kollien ykköskäskyttäjä Samu Kuitunen.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11