ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Lukko Hornassa

Tappiollisen TPS-matsin jälkeen lyötiin kolleille eteen ohjeet, joilla Lukko aukaistaan omassa laatikossa tänään.

Toimitukselle ei annettu lupaa paljastaa taktiikkataulun sisältöä, joten kuva puhukoon tälläkin kertaa puolestaan. Ykköskouzi Kuitunen poistui sanoman taululle taltioituaan hetkeksi sivummalle, mutta nuoremman petokaluston toiselta käskijältä Joonas ”beatbox” Tanskalta liikeni tovi vaihtaa ajatuksia. Illan matsia ovat asiantuntijatahot kuvanneet neljän pisteen peliksi….

-Kyllä ton voi kuitata itsekin, sillä he kuuluvat siihen ryhmään joiden kanssa kilpaillaan tosissaan. Kymmenen jengiä tavoittelee kahdeksaa paikkaa jatkoon. Siinä on viis, ehkä kuuskin sellasella kriittisellä alueella, mutta tää on ilman muuta yks niistä.

Urhojemme sijoitus kunniataulukossa on tällä hetkellä kuudes, tässä erittäin tiukaksi osoittautuneessa sarjassa. Onko putki kulkenut odotusten mukaisesti? Jengihän on vielä varsin nuorta iältään….

-Aikamoista vuoristorataahan toi suorituskäyrä tältä kaudelta on, mutta vähemmän tässä uuden vuoden puolella ku syksyllä, joten sikäli olemme aikataulussa. Sijoitustavoitteena on se playoffspaikka, joka tällä ikärakenteella pelaavalle joukkueelle on varmasti ihan ok.

-Olemme keskittyneet näitten kavereitten koulimiseen jo jatkoakin ajatellen ja sillä sektorilla ollaan ehkä pikkasen jopa aikataulussa edellä. Tekemistä kuitenkin riittää, sillä jos homma ois kondiksessa, niin se näkyis myös pisteissä.

Lukolta löytyy edustustasolta muutamia todella vittumaisia pelaajia. Toistuuko ilmiö tällä tasolla?

-Ei varmaan niinkään paljon tota sun hakemaas pelaajatyyppiä, mutta joitakin todella taitavia jätkiä. Myönnän kyllä avoimesti parin sellasenkin persoonan löytymisen, jotka ovat koetelleet meidän sietokykyämme….uskon kyllä, että tällä alueella meillä on asia järjestyksessä omasta takaa.

-Kaikki terveet pelaavat ja joitakin liigamiehiäkin saattaa löytyä riveistä… sellasta munatonta viime lauantain esitystä emme toivottavasti näe tällä kertaa…

© uuge k
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11