ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

BSM: Kohti pudotuspelejä

HIFK-Jokerit 5-3

Pienen maaottelutauon jälkeen pelattiin kaksi peliä ja heti perään peräti kolmen viikon sarjatauko. Kummallista ohjelman laadintaa, ensin pelataan neljä peliä viikossa, sitten ei ollenkaan. HIFK:lle käy kyllä mikä vaan, ainakin tulosten perusteella. Kaksi ehjää peliä, missä saatiin oma pelitapa uomiinsa ja jätettiin molemmat vastustajat vailla mahdollisuuksia.

Jokeri-peliin latauduttiin hyvin, jos toki on tunnustettava, että vastustaja yritti latautua vieläkin paremmin, mutta tuloksetta. Narrit menivät kuitenkin johtoon, mutta tästä ei Pirkkolan Pedot hätkähtäneet, vaan alkoivat tulittamaan tosissaan Jokerien maalilla pelannutta Niko Hovista. HIFK oli paljon valmiimpi ja vahvempi maalin edustoilla ja se näkyikin maalien muodossa. Viimeisessä erässä kotijoukkueen johto oli jo 5-1, mutta viime minuuttien lepsuilu kostautui ja Jokerit pääsivät kaventamaan lukemat siedettäviksi.

- Vahvaa vääntämistä ja kurinalaista pelaamista. suunta on oikea pudotuspelejä ajatellen, tuumi pääkäskyttäjä Silander.

- Oli kiva voittaa entinen jengi, riemuitsi hyvän pelin pelannut veskari Matti Syväpuro.

TPS-HIFK 0-8

Turkulaiset ovat jämähtäneet pahasti sarjataulukon alapäähän, mutta Turussa on aina saatu tiukka peli aikaiseksi. Mutta miten kävikään?

Ensimmäinen erä oli tasainen ja tauolle lähdettiin numeroissa 0-0. Tauon jälkeen jäällä ei ollut kuin yksi jengi. Turkulaiset olivat tällä kertaa vikisijöiden osassa, kirjaimellisesti. HIFK tekemät maalit olivat toinen toistaan hienompia, kruununa kuitenkin Max Wärnin ”ilmaveivi” maalin takaa yläpesään. Turkulainen yleisökään ei voinut muuta kuin haukkoa henkeä. komea maali.

Lisää viihdettä yleisölle ja noloja hetkiä TPS:lle järjesti Jarkko ”Metsästäjä” Vaitio. Turkulainen halusi aloittaa iskujen vaihdon, mutta Jake päätti lopettaa sen. Ja loppuihan se, kun TPS:n pakki aneli Jarkkoa lopettamaan tappelun. Molemmille ulosajo ja kurinpitovaliokunnan terveiset pelaajille olivat seuraavat: TPS 2 peliä ja HIFK 1 peli.

- Makea matsi, ei voi muuta sanoa, fiilisteli dösässä Eki Rinkinen ja aiheesta fiilistelikin.

Seuraava kotipeli on sunnuntaina 27.2 klo 14:30 ja vastassa Jokipojat. tervetuloa Pirkkolaan.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11