ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Boyz Are Back In Town!

Nuorempien petojen valmistautuminen omiin pudotuspeleihinsä hoidettiin sen verran poikkeuksellisella tavalla, että ensimmäisessä matsissaan Bluesia vastaan vieraassa kaukalossa ei ihan vielä lähtenyt...

Paikallinen pendolino Tobias "Tobbari" Salmelainen vahvistaa huhut, jotka itsepintaisesti väittivät joukkueen asuneen harjoitushallin pukuhuoneessa koko ankaran harjoitusrääkin ajan.

-Kyllä se näin on, mitäs tuota kieltämään. Valitettavasti vaan idean isä Paavo Torkkola loukkaantui perjantaina.... mutta hänen karmansa valtaisa energia muistuttaa kyllä miehestä, vaikkei kaveria kaukalossa nähdäkään.

-Ideana siinä tietysti oli, että yhdessä mennään myrskyistä läpi, vaikka minkälaista seinää olis vastassa. Tää haju on nimittäin sitä luokkaa parin reenin jälkeen, että Dirty Sanchezin jätkät osoittautuis ihan amatööreiksi täällä päin palloa.

Torkkolan tiedetään ottaneen esikuvakseen miehen hallitustaholta.... hirvee tsemppi oli tilanne taululla mikä tahansa.

-Joo, Heinon Kifestä varmaan puhut, onhan Pave tai Hanson, miksi sitä nyt haluaakaan kutsua asian itseki myöntänyt. Jostain se kaivoi pelitilannekuvankin, jonka edessä se mutisee jotain ihmeellistä. Oon kuullu jengin kelanneen, että nää perinnehommat ois ihan paskapuheita, mutta kuten nyt itte näit, niin aivan tosissaan täällä ollaan.

Yesterday & Today

-Oltiin tietyissä jutuissa jäljessä omasta tasostamme, mutta pelissä olivat tekopaikat kuitenkin tasan, joten Blues onnistui paremmalla prossalla.

-Kieltämättä aikamoisen jyrän alla välillä espoolaisten liigamiesten menossa. Immosen ja Pihlströmin kiekollinen varmuus näkyi selvästi, ku taas meillä pikkasen turhaa roiskintaa.

-Tää oli kuitenkin vasta eka matsi ja sunnuntain koitokseen lähdetään varmasti ihan uusista asetelmista.

Näin Joonas "Jode" Tanska kollien kouziosastolta. Hän puolestaan hoitaa omaa keskittymistään kuuntelemalla tauotta Rushia. Tämän arvostetun progerockbändin ennalta arvaamattomat sointukulut ja rytmiset leikittelyt kuvaavat kuulemma erinomaisesti kiekkoilussakin vaadittavaa ajatusmallia.

(c) uuge k

p.s. Vahvistamattomien tietojen mukaan edustusjoukkueen vakiokalustoon jo vuosia kuuluneen Herttoniemen rannassa näkemät sudet ovat parin viikon ajan päivystäneet Eltsun skutsissa.

Liekö taustalla pedon vainu toisen, jättimäisen saalistajan läsnäolosta, jolla täten selvitettäisiin jatkuvien hujujen kohteena kuukausia olleen Kaikkosen nykyinen majapaikka?
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11