ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Blues välieriin, Kollit lomille

Blues - Kollit 5-3, Otteluvoitot 3-0

Nälkävuoden pituisen loukkaantumissuman runtelema Kollit jäi kolmannen kerran peräkkäin Bluesin jalkoihin A-nuorten puolivälieräsarjassa. Puudutuspiikkien ja raajatukien kera taistellut vierasjoukkue sinnitteli vastustajansa kyydissä 50 minuuttia, mutta taipui lopulta saappaat jalassa. Tälläkin kerralla Matinkylässä päädyttiin lukemiin 5-3. Näin Kollien neljän kauden mittainen mitaliputki katkesi ja espoolaiset etenivät ansaitusti välieriin.

Matinkylän pikkukaukalossa pelattiin kolme erää viihdyttävää, fyysistä ja vauhdikasta kiekkoa, jota olisi mielellään nähnyt muutaman ottelullisen lisääkin. Maaleja tehtailtiin vuorotellen aina 3-3-tilanteeseen saakka, kunnes Blues löi pienempää silmään ja karkasi kahden maalin voittoon ottelun viimeisellä kymmenellä minuutilla. Sinipaitojen voiton varmistivat tehot 2+1 kerännyt Matias Keränen ja 1+1 merkkauttanut Matti Uusivirta. Myös Tero Koskiranta ja Jarkko A. Immonen onnistuivat maalinteossa.

Bluesin voiton ratkaisi tällä kertaa Kollit. Omiin virheisiin ja tarpeettomiin hätäilyihin sortunut punanutturyhmä lahjoitti isännille muutaman selkeän maalintekotilanteen, joista konkaripitoinen ja rutinoitunut Blues ei erehtynyt.

Kollien tehokkain oli A-junnu-uransa päättänyt Ville Varakas, joka tasoitti ottelun kahdesti. "Don Viton" ensimmäinen byyri 2-2:een tuli komealla siniviivakudilla ja 3-3-tasoitus maalin edestä röyhityllä irtokiekolla. Kollien avausmaalin, eli ottelun 1-1-tasoituksen iski mainiosti taistellut Tobias Salmelainen.

Espoolaiset pelasivat kykyihinsä nähden todella oivallisen pudotuspelisarjan, jota tahraa vain muutama ikävämielinen vastustajan tahaton vahingoitus. Kollien jo valmiiksi vajaata kokoonpanoa saatiin erityistoimenpiteillä harvennettua tarpeellinen määrä ja matka välieriin tasoittui selvästi. Kunniamaininnan pelillisistä kyvyistään ansaitsevat Bluesin nuori hyökkääjä Mikko Lehtonen ja maalivahti Antti Härmä.

Kolleista vain harvat pääsivät missään vaiheessa sarjaa omalle tasolleen. Aikainen kesäloma on siksi oikeutettu lopputulos muuten kohtuulliselle kaudelle. Eniten stadilaisten riveistä nostivat puolivälierien aikana päätään viidellä syöttöpisteellä tilastoissa ilakoinut hyökkääjä Jon Wärn ja puolustuksen kovaluinen Sami Kautto.

"Nyt ei yksinkertaisesti riittänyt mikään. Vastustaja oli toista erää lukuun ottamatta antavana osapuolena kamppailuissa. Me hävittiin myös rutiinissa ja uskalluksessa. Osan tappiosta selittää ehkä joukkueen nuoruus, mutta sen taakse ei kannata kyllä kokonaan piiloutua. Vastustaja oli parempi kolme kertaa peräkkäin ja tässä oli lopputulos", totesi Kollien ykköskoutsi samu Kuitunen.

Kollit kiittää kannattajiaan värikkäästä kaudesta ja toivottaa menestyksekästä loppukautta liigajoukkueelle sekä B- ja C-junnuille, joilla kaikilla on hyvät mahdollisuudet kannatella pyttyä keväämmällä.

Kollit kiittää myös aikansa palvelleita sotaratsuja, jotka siirtyvät tällä päivämäärällä lopullisesti miesten peleihin. -84 ikäluokasta junnukaukalon jättävät taakseen herrasmiehet Ville Varakas, Tommi Heinonen, Paavo Torkkola, Arne Köhler ja Lennart Petrell.

Suurkiitos kaikesta ynnä onnea sekä menestystä tulevaisuudessa.

You Rock.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11