ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Tanskan malliin

Joonas Tanska Kollien päävalmentajaksi

HIFK on solminut eilisellä pvm:llä (16.03.) sopimuksen Joonas Tanskan kanssa koskien Kollien päävalmentajuutta.

Tanska nousee vastuulliseen tehtävään oltuaan kolme kautta Kollien toisena valmentajana. Tätä ennen hän toimi päävalmentajana HIFK:n B-nuorissa kaksi kautta. Ansioluettelosta löytyy kaikkien muiden mitalien lisäksi A-nuorten Suomen Mestaruus vuodelta 2003, sekä C-nuorten vastaava vuodelta 1999.

” Tämä oli itsestään selvä valinta. Kyse on koko ajan ollut lähinnä ajankohdasta, koska Jode ottaa päävastuun. Asiaan ei liity mitään sen kummempaa draamaa”, toteaa Kollien omistaja ja manageri Tom Nybondas. ”Jodehan on ollut meillä ”uraputkessa” kymmenkunta vuotta, joten tiedämme tasan tarkkaan mitä tuleman pitää. Sitä paitsi olen itse valmentanut Jodea joskus sata vuotta sitten. Tosin silloin ei kyllä käynyt mielessäkään, että kaverista tulee valmentaja."

” Kollien valmennuksessa lyödään nyt seuraava pykälä silmään. Meillä on kasvamassa ennen näkemättömän paljon potentiaalisia pelaajia, jotka tulevat Kolleihin seuraavan parin kauden aikana. Tästä syystä tulemme satsaamaan heihin vielä enemmän. Tanskan nimitys on yksi osa satsausta; hän on päätoiminen valmentaja, jolta odotamme tuloksia”, sanoo Nybondas ja jatkaa: ”Tuntuu erityisen hyvältä, että puikoissa on IFK:n ”oma” mies. Jatkuvuus säilyy.”

Tanska itse on nimityksestä hyvillään: ”Tää on askel eteenpäin. Laitan itseni ja osaamiseni likoon IFK:n puolesta.”

Silander komppaa

Toiseksi valmentajaksi nostetaan parhaillaan B:n Suomen Mestaruutta jahtaava Jussi Silander. Silander on niin Tanskalle kuin Nybondakselle tuttu mies jo pelivuosilta. Parivaljakko oli myös yhdessä voittamassa em. C-nuorten Suomen Mestaruutta vuonna 1999.

”Hyvä työ johtaa palkitsemisiin. Jussi on nimityksensä ansainnut”, kuittaa Nybondas.

Uuden Kollilauman kasaaminen on vauhdissa ja käytännön hommiin päästään B-nuorten play-offien jälkeen.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11