ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Tappara tasaiseksi!

HIFK-Tappara 6-4 Tappara-HIFK 2-4

HIFK välieriin voitoin 2-0.

Puolivälierät olivat kahden erilaisen pelityylin kohtaaminen. Tappara sumputti ja heitteli irtokiekkoja keskialueelle kytäten ainoastaan vastustajan virheitä. HIFK taas yritti pelata jääkiekko-nimistä peliä, tosin Tapparan pelityyli tappoi luovan pelaamisen. Onneksi oikeus ja jääkiekko voitti ja Pirkkolan Pedot raivasivat tiensä välieriin.

Ensimmäinen kohtaaminen tapahtui Pirkkolassa. Pedot lähtivät viemään peliä alusta saakka. Tästä kuvauksena HIFK:n veskari Jani Niemisen kaksi torjuntaa ensimmäisessä ja vain yksi torjunta toisessa erässä. Peli oli kuitenkin ”vain” 6-2. Mahdollisuuksia oli kuitenkin useampaankin osumaan, mutta Tapparan tehokas sumppupuolustus toimi. Viimeisessä erässä liike hieman hiipui ja porkkanahousut pääsivät peliin mukaan. Tappara veikin viimeisen erän nimiinsä 0-2.

-Vähän oli nihkeä aloitus, mutta Tappara pelasi taitojensa mukaan ja ainoastaan puolusti. Voitolla on kuitenkin mukavampi lähteä Tampereelle kuin tappio niskassa, tuumi coach Silander taistelun loputtua.

-Parannettavaa löytyy vielä. Ihan ei oltu omalla tasolla, filosofoi Rinkeby pelin jälkeen.

Toiseen matsiin lähdettiin katkaisemaan sarjaa. Kotona Tapparakin olisi todennäköisesti hanakampi, joten helppoa sarjan lopettaminen ei tulisi olemaan.

HIFK aloitti väkevästi ja meni jo 0-2 johtoon, mutta paikkoja oli muutamaan muuhunkin osumaan. Tappara kuitenkin kokosi rivinsä ja aloitti vimmatun taistelun. Isännät onnistuivatkin tasoittamaan pelin toisessa erässä, joka sai vierailijat hieman varpailleen. Ratkaisu tulikin ylivoiman muodossa, kun Teemu Ramstedt tekaisi vanhanaikaisella 2-3 voitto-osuman. Viimeinen erä olikin sitten taistelua Tapparaa ja paikallista tuomaria vastaan. Alivoimaa jouduttiin pelaamaan enemmän kuin laki salli, mutta upealla taistelulla ja Niemisen hyvillä torjunnoilla homma saatiin pidettyä kasassa. Kun Ramstedt teki vielä ratkaisevan neljännen osuman, niin peli oli pelattu.

-Hyvät puolivälierät, mutta paljon on vielä tekemistä mikäli finaaleihin mielitään. Viisikon yhteispeli nimenomaan puolustussuuntaan ontuu vielä, sanoi Silander tamperelaisen ruokaravintolan pöydässä.

Vastaan välierissä tulee Jokerit. Saadaan viikonlopuksi hyvää kiekkoviihdettä aikaiseksi ja hallissa toivottavasti on tunnelmaa sen mukaisesti. Kaikki kannustamaan!

HIFK-Jokerit la 19.3 klo 16:00 ja Jokerit-HIFK su 20.3 klo 14:30.

Tarvittaessa pelataan vielä tiistaina 22.3.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11