ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Onnea stuiduille

Kahdeksan Kollia ylioppilaaksi

Teemu Taruvuori, Karri Ahokas, Juha Uotila, Jarkko Oikarinen, Riku Muurinen, Aleksi Putkonen, Jussi Villanen ja Mikko Aules ovat ylioppilaita vm. 2005. Kollien viisas kahdeksikko kirjoitti kapteeni Uotilan mukaan "sellaista jääkiekkoilijan perusarvosanaa", joka keikkuu C:n molemmin puolin.

Ennen ylioppilasjuhlahumua puhelimitse tavoitettu Uotila oli tyytyväinen valkolakkiinsa ja sen suomaan opiskelumahdollisuuteen.

"Kaikki aineet meni ihan ok, mutta reaali keskivertoa paremmin. Tärkeetä oli saada lätsä, sillä mun suunnitelmiin kuuluu mahdollisesti yliopisto-opiskeluiden aloittaminen Nebraskassa, Omahan kaupungissa."

"Tää on vahva vaihtoehto ensi kaudeksi. Koulu on ilmeisesti hyvä ja Nebraskan kiekkoiluhan on kaikille tuttua jo Lämäri-leffasta. Täytyy vaan toivoa ettei jengissä oo ketään, joka jatkaa Eddie Shoren aikakauden itsensäviihdyttämisrituaaleja jäähyaitiossa."

Jääkiekkoilu voi totta tosiaan viedä pelimiehen eksoottisiin paikkoihin. Uotilan matkapäiväkirjaa komistaa kotikontujen lisäksi tänä keväänä kokeiltu turnausmatka Dubaihin, jossa nuorimies edusti Malta Pirates -nimistä seuraa. Paikallisen ostoskeskuksen alakerrassa pelattu turnaus meni ex-kollikipparilta niin hyvin, että nahkatakkinen agentti tarjosi paikkaa serbiamontenegrolaisesta seurasta. Uotila mietti tarjousta kiivaasti mutta lyhyesti ennen kieltävää vastaustaan.

Tuore ylioppilas lupautui kirjoittamaan viimeistään ennen juhannuskokkojen sytyttämistä pienimuotoisen matkakertomuksen kuvien kera. Tarina julkaistaan näillä sivuilla kunhan Juha ylioppilasbileiltään ennättää.

Malttia.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11