ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

KameliKiekkoa

Kun Maltalla asuva ruotsalainen timanttimiljonääri kokoaa samaan pukuhuoneeseen kaksi A-junnuikäistä maanmiestään ja suomalaiset Uotilan veljekset, joista nuorempi (Juha, kuvassa oikealla) on ex-Kolli ja lähes SM-liigatason puolustaja, sekä läjän Kanadassa lapsuutensa viettäneitä maltalaisia, mukaan lukien maalivahdin joka ei pysäytä edes rantapalloa, saadaan kasaan joukkue josta saisi vaivatta Lämärin jatko-osaa paremman urheiluelokuvan. Joukkueen nimi on Malta Pirates, ja tämä tarina on tosi.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin Dubaissa pelataan joka vuosi huhtikuussa kansainvälinen jääkiekkoturnaus. Tapahtuman järjestää lauma, joka kutsuu itseään nimellä Dubai Mighty Camels.

Juha Uotilan sanoin:

"Matka alkoi vajaan 20h matkustuksella keskelle aavikkoa. Perillä Dubaissa meitä odotti neljän tähden huippuhotelli, jossa majoituimme rahalla, jolla Suomessa olisi yöpynyt stadikan hostellissa. Isobroidin Ossin kanssa otettiin pari ekaa päivää altaalla chillaten, kun joukkueen maltalaiset hioivat kaarreluisteluaan ostarin yleisöluistelussa. Miinuksena mainittakoon, että snatch by the pool jäi uupumaan."

"Vihdoin keskiviikkona 13.4 pelit alkoivat. Ensimmäisen päivän käsikirjoitus oli selvä. Joukkueemme Malta Pirates (kuvassa) vei otteluita mielensä mukaan. Illan toinen peli oli ehdottomasti urani mieleenpainuvin. Viime vuodesta jääneet tappion haavat kaivettiin esiin, kun vastaan asettui turnauksen ainoa muslimijoukkue, jonkun öljysheikin omistama Ghantooth, jonka kaikki pelaajat kävivät kuumana kuin Sami Kautto bingoillassa. Niiden paras pistemies oli muuten pöytäkirjojen mukaan nimeltään ???. Me voitettiin 8-2 ja saatiin pari "tappeluakin" aikaan. Vastustajan pelaajavalmentaja heitettiin turnauksesta ulos ja meidän gooni sai ottelun pelikiellon. Rehti peli."

"Illalla palauduttiin niin pitkään, että seuraavan päivän aamuottelussa Dubai Bruins keilasi meidät helposti. Illalla paransimme otteita ja pääsimme semifinaaleihin voitettuamme vielä yhden ottelun. Välierissä kaadoimme Dubai Bruinssit. Finaalissa asettui vastaan Qatar Canucks, eli sama joukkue jolle maltalaiset viime vuonna hävisivät. Finaali alkoi hyvin. Johdimme 2-0 vielä 10min ennen ottelun loppua mutta hauskaa kuin se onkin, tuonkin tason turnauksessa alkoi jalka painaa pelattuani lähes koko ottelun käymättä kertaakaan vaihdossa. Liekö johtunut siitä, mutta vastustaja tuli tasoihin ja voitti jatkoajalla meidän kilauttaen tolppia noin 10 kertaa. Illalla tankattiin taas aavikon hartsporttia ja tanssittiin Dubain hienoimmissa yökerhoissa Dubain-Fatiman kanssa. Ossi näytti vielä nokkelana kaverina miten suomalaiset harrastavat kuutamouintia syntymäasussa. Maksimirangaistus siitä voi olla maasta karkoittaminen!!! Sen jälkeen nautittiin vielä pari päivää lämpimästä Dubaista ja safariajeluista." "P.S. pistepörssin kaksoisvoitto Broidin kanssa vaikka multa jäikin uupumaan 5 tehopistettä, mutta kuten broidi sanoi: syöttö on aina riski niit ei välttämättä aina merkata oikein."

Lisää turnaustietoa www.dubaimightycamels.com ja www.miisa.org (Maltan jääurheiluliitto)
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11