ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Skandaalinkäryä ilmassa

Onko Tanska tankannut?

Vai onko syy sittenkin suntion? Kollien ja HIFK B:n valmennustiimien välinen kolmiottelu on saanut yllättävän käänteen. Ensimmäisen lajin (polkupyöräviesti) jälkeen kilpailun direktoriaatille on jätetty selvityspyyntö Kollein edustaja Joonas Tanskan veriarvoista, jotka otettiin kisan jälkeen epäselvissä olosuhteissa. Tanska kuittaa huhut törkeänä panetteluna. "Tällaiset puheet seuraavat aina menestyjiä. Se on nähty ennenkin", kuittaa Tanska. Kollien tiedotuksesta ja huollosta vastaava Jack the Black (kuvassa vasemmalla) ei ole huolissaan tilanteesta. "Se, mitä saunassa tapahtui, jääköön joukkueen sisäiseksi tiedoksi. Sen verran voin paljastaa, että mukana oli Amerikan alkuperäisväestöön kuuluvan ystäväni Chuck Billyn metodeja", valottaa Black.

Rinkisen syytösten kohteeksi joutunut Tanska on huhujen mukaan tankannut elimistöönsä kiellettyjä aineita viime perjantaina intialaisessa saunassa. Koska kisa käytiin sunnuntaina, on epäselvää minkälaisia vaikutuksia aineista on elimistöön jäänyt.

Kollien ja koutsien kisan virallinen lääkäri Pirjo "Pippa" Laukka jatkaa kolmiotteluhenkilökunnan salamyhkäistä tiedotuspolitiikkaa.

"En voi kommentoida ulkopuolisille kilpailijoiden terveydentilaa koskevia asioita. Asiasta kerrotaan jos tiedotettavaa ilmenee."

Kolli-joukkueen toinen kilpailija Jussi Silander on vaipunut huhumyllyn tieltä maan alle. Ilmassa väreilee epäilys Silanderin osallisuudesta Itäväylällä tapahtuneeseen moottoripyöräonnettomuuteen, jonka seurauksena ainakin kontulalainen suntio ja kreikkalainen pikajuoksija on kiikutettu lepäilemään Töölön sairaalaan.

"Tämä alkaa saada todellisen farssin piirteitä. Tilanne tutkitaan perusteellisesti, ja tarvittaessa sanktiot ovat tuntuvia. En haluaisi nyt puhua koko asiasta, ennen kuin olen puhunut kaikkien kanssa henkilökohtaisesti", sanoo kilpaliun promoottori Tom Nybondas.

Der Meister Pfaler
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11