ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kollit jatkaa tappiotta

Kollit-TPS 6-2

Kollien harjoitusottelusaldo näyttää kuuden pelatun kamppailun jälkeen neljää voittoa ja kahta tasapeliä. Viimeisin päänahka jäi käteen TPS:ltä, joka hävisi punapaidoille kolmannessa erässä numeroin 4-1.

Kollien paluu kotihornaan kuukauden evakkoretken jälkeen oli mallikas. Kahden erän jälkeen taulu näytti 2-1-kotijohtoa ja loppusummerin soidessa harjoitushallin hämärässä juhlittiin neljän maalin Kolli-voittoa.

Erikoisuutena mainittakoon, että kelvottoman Zambonin vuoksi kaksi ensimmäistä erää pelattiin "samalla" jäällä. Toisella erätauolla vekotin suostui yhteistyöhön, ja kolmas erä päästiin vetämään puhtaalla alustalla.

"Eka ja kolmas erä oli jees. Toka meni sählätessä. Laittaisin huonon jään ja vetämättömän Zambonin piikkiin, jos viittisin. Kaikkiaan ihan positiivinen kuva jäi tästä matsista. Saatiin taas hanat auki maalinteko-osastolla ja Oinonen pelasi byyrissä taitavasti", myhäili Kollien kakkonen Jussi Silander.

Kollien parasta antia oli ankarasti taistellut ja kaksi ensimmäistä häkkiä iskenyt Janne Keränen, joka sai Silanderilta erityiskiitokset.

"Janne oli smooth."

Kollien lopuista maaleista vastasivat Nico Aaltonen, Lauri Tuohimaa, Kaj Sandbäck ja Matias Nousiainen.

Hyvän tuloksen mukana tuli myös miinusmerkkistä uutisoitavaa. Runkopakkeihin kuuluva Joni Haverinen mursi taklaustilanteessa keskisormensa kahdesta kohdasta. Alustavien arvioiden mukaan kipsi pysyy kädessä neljä viikkoa. Jos ennuste pitää kutinsa, saattaa "Haven" matka Des Moinesiin olla vaarassa.

"Todella fitti juttu. Have on yksi niistä jätkistä, jotka ovat todella ansainneet näyttöpaikan Amerikan-scouttien silmien edessä. Toivotaan, että tohtorille on tullut arviointivirhe", lopetti Silander.

Axa 00200
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11