ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Komea kenraali Tampereella

Ilves-Kollit 3-4

Kollit jatkaa edelleen tappioitta syksyn harjoitusotteluissa. Nyt punapaitojen jyrän alle jäi puolustava Suomen mestari Ilves, tosin vain maalin marginaalilla. "Erinomaisen miehekäs kenraali Iowaa varten. Olosuhteisiin ja vastustajan tasoon nähden tämä oli meiltä ehdottomasti syksyn skarpein esitys", kiitteli ykköskoutsi Joonas Tanska.

Ottelun ratkaisijaksi nousi vain muutamaa minuuttia ennen loppusummeria toinen Kollien pakki-Ahosista, Kimmo, joka kruunasi iltansa merkkauttamalla tilastoihin myös yhden syöttöpisteen.

Coach Tanska oli tyytyväinen niin omiensa kuin vastustajankin suoritukseen.

"Me oltiin jo 3-1 johdossa, mutta Ilves könysi ansiokkaasti tasoihin ennen Kife Ahosen voittomaalia. Ipa oli tänään kelpo vastustaja, vaikka matsi meni välillä hieman sekavaksi. Meiltä onnistunein kolmannes oli toinen erä, jossa hallitiin peliä melko selvästikin, etenkin tilanteiden valossa."

Ahosen lisäksi Kolleista maalasivat joukkueen johtohahmoihin kuulunut Teemu Ramstedt (1+1), blondattu Tsekki-hujoppi Peter Freiberg ja -88 ikäluokkaa edustava maajoukkuemies Bobby Nyholm, joka keräsi pisteet myös nyrkkitappelusta, jossa hän jätti kakkoseksi ja kypärättä Ilveksen yli-ikäisen tättähäärän. Pelottavassa iskussa kohti Des Moinesia maanantaina matkaavalta Nyholmilta siis jäi uupumaan Gordie Howe hat trickistä vain syöttöpiste.

Kollit saa Buc Bowl -rosteriinsa tärkeän lisän, kun puolustaja Timo "Bumbaleero" Seppänen liittyy maanantaina vahvuuteen. Liigavauhtia Maarianhaminassa testanneet Freiberg ja Jonde Enlund ovat luonnollisesti myös mukana rapakon takana.

Kolme yötä...kaksi istuinta business-luokassa...yksi joukkue...nolla taka-askelta...kuuleeko Des Moines? Kollit tulee kohta.

Axa 00200
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11