ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kolmen ottelun viikonloppu Vierulla

Kollit lähtee etsimään kadonnutta voittovirettään metsästä. A-nuorten SM-liigan väliturnaukset jatkuvat nuorisopetojen osalta jo toisena peräkkäisenä viikonloppuna. Nyt on vuorossa Vierumäen turnaus, jossa Kollit pelaa Ilvestä (pe), Lukkoa (la) ja HPK:ta (su) vastaan. Tahti on siis yhtä kova ja kuluttava kuin Snickers Challengessa, kolme ottelua vajaassa kolmessa vuorokaudessa.

Kuusi peräkkäistä tappiota kokenut Kollit yrittää kiivetä ulos kaivosta heti tänään. Vastassa on puolustava mestariryhmä Ilves, jonka kausi on alkanut viidellä voitolla 8:ssa ottelussa. Tamperelaiset ovat sarjataulukossa viidentenä.

Kollien suurimpana murheena Vierumäellä on puolustajakato. Poissa ovat varmuudella ainakin Timo Seppänen (pelikielto, kaksi ensimmäistä ottelua) ja loukkaantuneet Kimmo Ahonen, Teemu Taruvuori, Olli Laakkonen sekä J-P Purolinna.

Hyökkäyskalusto on terveempi, mutta ei täysilukuinen. Rosterista puuttuvat puujalan viime viikonloppuna saanut Janne "Boston" Keränen ja nilkkavammaansa paranteleva Kai Sandbäck, Max Wärn sekä kuumehoureinen Jonny "Puuma" Åsvik. Tulopuolella on liigassa kautensa aloittanut Miikka Jouhkimainen, joka on parantunut jalkavammastaan pelikelpoiseksi.

"Play like there's no tomorrow"

Kollien omistaja Tom Nybondas toivoo näkevänsä Vierumäellä Kolleilta kynsiä ja hampaita. Säästeleminen on kuohinnan uhalla kielletty ja menneiden otteluiden kauhunhetket on pystyttävä unohtamaan.

Taitoa pursuavan kollilauman itseluottamus on ollut viime kierroksilla kateissa ja otteluiden tappaminen on tuottanut tuskaa, vaikka usein pelitapahtumat ovatkin olleet hallinnassa. Nybondaksen viesti joukkueelle on yksinkertainen.

- Play like there's no tomorrow. Kaikki on omissa käsissä. Me alamme voittaa pelejä heti kun saamme siirrettyä kaukaloon sen raivon ja epätoivon, joka nyt on pääkopassa. Joukkueen on pelattava kuin huomista ei olisi.

Kakkosvalmentaja Jussi Silander jatkaa omistajan viljelemällä lontoonkielisellä filosofoinnilla.

- Smells like victory. Ilves ei hypi tänään nenille, se on saletti.

Kolleista eniten:

PISTEET: Teemu Ramstedt 1+5. MAALIT: Jonas Enlund, Bobby Nyholm, Olli Laakkonen, Timo Seppänen 2. SYÖTÖT: Ramstedt 5. JÄÄHYT: Timo Seppänen 28.

MV:t: Juuso Oinonen 3 ottelua, PM/h: 3.12, T% 91.09.....Jani Nieminen 6 ottelua, PM/h 3.99, T% 88.48.

Ilveksestä eniten:

PISTEET: Antti Hölli 4+4. MAALIT: Hölli 4. SYÖTÖT: Lassi Mattila 5. JÄÄHYT: Olli Palola 54 min.

MV:t: Riku Helenius 5 ottelua, PM/h 2.60, T% 93.43...Mikko Pätsi 2 ottelua, PM/h 4.00, T% 92.73.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11