ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kaksi pinnaa Savoon, yksi Stadiin

HIFK - KalPa 4 - 5 ja.

Molemmat joukkueet olivat hävinneet sarja-avauksen, joten odotettavissa oli hurja vääntö sarjapisteistä. Sitä myös nähtiin. Keskinäisiä otteluita oli yksi takana harjoitusturnauksessa Tampereella ja sen vei nimiinsä KalPa.

Ensimmäinen erä oli vierasjoukkueen hallintaa ja 0 -1 numerot olivat varsin oikeutettuja savolaisille. Hyviä otteita maalissa jatkanut Kalle Helminen pelasti muutaman KalPa-maalin. Toinen erä mentiin tasaisesti numeroiden valossa 2-2. Viimeinen kymppi toisesta erästä oli parasta HIFK:ta mitä on Pirkkolassa tällä kaudella nähty.

KalPan maalissa erinomaisesti pelannut Samu Airasvaara sai laittaa kilpensä 19 kertaa pikkupetojen skodejen tielle. Viimeiseen erään HIFK tuli jälleen kovaa. Coach Rinkinen luistelutti jäälle pakkiparina ottelun alusta asti pelanneet veljekset J-P Purolinna (synt. -88) ja Joonas Purolinna (synt. -90) ja heistä nuorempi tasoitti ottelun 3-3:een ajassa 40:54. Näin "Pikkiksen" ensimmäinen sarjamaali oli tosiasia ja pikkupedot nousivat kolmannen kerran tasoihin. Tasan kymmenen minuttia myöhemmin KalPa meni jo neljännen kerran johtoon Teemu Suhosen toimesta. HIFK ei suinkaan luovuttanut. Loukkaantumisista kärsinyt ja B-junnuista jääaikaa hakeva Max Wärn tasoitti pelin ylivoimalla kolme minuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä.

Mentiin jatkoajalle.

KalPan toinen hyökkäys tuotti tulosta kun vastikään ensimmäiset maajoukkuepelinsä pelannut Jarkko Malinen jätti kiekon siniviivan jälkeen Petri Anttoselle, jonka lämäri painui maalin perukoille ja sinetöi KalPan jatkoaikavoiton. "KalPa on hyvä ja liikkuva ryhmä. Meidän pitää treenata omanpään pelaamista. Aloitustappion jälkeinen hetki on ratkaiseva. Sieltä pitää löytää oma vartioitava mies heti. Hyökkäyspäässä saatiin usein tuotettua ensimmäinen veto, mutta irtokiekoille pitää päästä paremmin. Laukaukset voitettiin 72 - 38, joka on hyvä merki mutta laiha lohtu", filosofoi valmentaja Rinkinen.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11