ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Sarjakärki vieraili Pirkkolassa

HIFK - Kärpät 4 - 4

Joukkueet eivät ole kohdanneet kuluvalla kaudella. Kärpät voitti edellisenä päivänä K-Vantaan Myyrmäessä ja HIFK kärsi jatkoaikatappion KalPalle. Oulun-joukkue oli toisen lohkon ykkönen SM-karsintasarjassa joten vastus oli parhaasta päästä.

Ottelu käynnistyi varsin hyvällä sykkeellä. Väsymyksestä ei ollut tietoakaan, ja molemmat joukkueet pelasivat virheettömästi. Erä oli yhtä tasainen kuin maalivahtien torjunnatkin: Kärpät 12 ja HIFK 9.

Toisen erän alkuun HIFK värkkäsi hyvän mylläkän Kärppä-päätyyn ja Ari Oksanen syötti maalin takaa pirteän viikonlopun pelannelleTomi "Uj" Rouhiaiselle, jolla oli helppo työ viedä pedot 1-0 johtoon. Viisi minuttia myöhemmin Mika "Maltsev" Salmi karkasi läpiajoon, hänet koukittiin kumoon ja päätuomari Häggman määräsi aiheesta rankkarin. HeadCoach Kurosen haukkakatse löysi maalintekijän "Ari mee ampuu".

"Arska" kiitti luottamuksesta ja nimenomaan ampui tarkasti kahteen nollaan. 3-0 syntyi ylivoimalla, maalintekijänä tällä kertaa vanhempi Martikainen eli Juuso. Hetkeä myöhemmin sama mies menetti kiekon keskialueella ja joutui tilanteen jälkeen rikkomaan omassa päädyssä, josta Kärpät pääsi ylivoimalle. Ylivoiman hyödynsi kuitenkin HIFK, hyvin liikkuva puolustaja Tom Wester ampui ja paluukiekon toimitti verkkoon aina loppuun asti yrittävä Jussi Lehmusvirta. Erän lopussa Pedot tekivät kaksi virhettä ja Kärppien tasoinen joukkue käytti ne armotta hyväkseen. Tilanne oli tauolle mentäessä 4 - 2.

Kolmanteen erään mahtui runsaasti jäähyjä. Ajassa 47:31 Kärppien ylivoima tuotti tulosta, kiekko pelattiin viivaan ja Akseli Mattilan lämäri painui petojen maaliin. HIFK:lle tarjottiin lopullinen mahdollisuus sinetöidä voitto kun se pääsi pyörittämään ylivoimaa kahden Kärppä-pelaajan istuessa jäähyboksissa. Koko viikonlopun kehnosti sujunut ylivoima ei tuottanut tulosta. Ja lopuksi Kärpät näytti stadilaisille mallia miten pelataan 60 minuttia. Viimeisellä minutilla veskari otettiin pois ja kiekko lyötiin varmasti HIFK:n maaliin. Näin varsinainen peliaika päättyi 4 - 4.

Jatkoajalla kotijoukkue joutui vielä tappamaan hyvän pelin pelanneen Joona Karlssonin kaksiminuuttisen ja maalissa pelannut Matti Syväpuro sai tehdä töitä viiden torjunnan edestä.

Ykkösvalmentaja Kuronen oli mietteliäs. Hetken päästä irtosi. " Hyvin haastetaan maan kärkijoukkueet, mikä on hieno asia. Tarvitaan tulivoimaa siniselle ja sitä myös tullaan treenaamaan."

Seuraavaksi B-junnut kohtaavat Hakametsä 2:ssa Ilveksen. Sunnuntaina 27.11 Pirkkolaan saapuu patapaidat Porista. Ottelu alkaa klo. 17:00 TERVETULOA!
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11