ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Voittotili auki

Ilves - HIFK 6 - 1

Viime vuosina Hakametsä 2 on ollut vaikea paikka HIFK:lle. Vieraat ovat usein hävinneet pelin kotijoukkueen vahvaan alkuun.

Itse ottelu ehti vanheta 73 sekuntia kun kotijoukkue iski irtokiekon HIFK:n maalissa pelanneen Matti Syväpuron taakse. Edellisestä osumasta kului 26 sekuntia ja peli oli kotijoukkueelle jo 2-0. HIFK otti aikalisän ja sai rivit hetkeksi järjestykseen ja kavensi pelin kahteen yhteen. Maalintekijänä oli Amir Palmèn. Erinomaisen syötön antoi Tomi Sallinen. Erän puolivälissä Ilves taituroi ylivoimalla 3 - 1. HIFK ei missään vaiheessa pystynyt haastamaan Ilvestä kunnolla. Kotijoukkue oli joka osa-alueella hivenen parempi, huolellisempi ja terävämpi. Vierasjoukkueella oli omat tonttinsa kaventaa ottelu, mutta terävyys maalipaikoissa oli silmiinpistävän heikkoa. Tupsukorvat duunasivat vielä kolme ylivoimamaalia ja veivät mittelön puhtaasti tennisluvuin 6 - 1.

"Tämä nollataan tässä ja nyt. Parempi joukkue voitti tänään ansaitusti", totesi valmennuskaksikko yhteen ääneen.

HIFK - Ässät 3 - 2

Joukkueet olivat kohdanneet aiemmin tällä kaudella Sm-karsintasarjassa. Alkusyksystä Porissa käydyn ottelun voitti jatkoajan jälkeen HIFK. Patapaidat tunnetaan hyvin luistelevana joukkueena ja voittihan sen 1989 - syntyneiden ikäluokan CSM:n Suomen mestaruuden viime kaudella.

HIFK:n liukas ykkösketju Roopertti Martikainen - Mikael Paunio - Eetu Pöysti aloitti ottelun vahvasti ajassa 3:31. "Eemeli" pisti kiekon reppuun ja syöttäjinä toimivat ketjukaverit Mikke ja Roope. Kotijoukkue hallitsi sekavahkon ottelun ensimmäistä erää ja tauolle luisteltiin petopaitojen 2-1 johdossa "Eemelin" tehdessä ottelun toisen maalinsa Roopertin laukomasta reboundista. HIFK:n maalissa pelasi B-ikäinen Kolli-vahvistus Juuso Oinonen.

"Jusku" oli mies paikallaan, totesi vastuuvalmentaja Jari Kuronen. Toisessa erässä nähtiin kaksi maalia, kun Ässät tasoitti ottelun ajassa 24:32 ja hyvin peliä lukeva Severi Sillanpää teki perään illan toisen osumansa. Patapaidat eivät kauaa saaneet nauttia tasoitusmaalista. Seuraavassa vaihdossa hyvään lentoon viime aikoina päässyt Tomi "Sape" Sallinen luisteli ohi Ässien puolustuksen ja taituroi illan komeimman maalin vieden stadilaiset 3 -2-johtoon. Enempää maaleja ottelussa ei nähty. Kolmannessa erässä tahkottiin edestakaisin ilman mitään suurempia hienouksia.

" Ei ollut kuin yksi tavoite ja se toteutui" jatkoi Headcoach Jari Kuronen.

Seuraavaksi B-junnut kohtaavat ke 30.11 K-Vantaan Pirkkolassa klo 19:30 TERVETULOA!
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11