ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Nimitysuutinen

Harri Toivonen HIFK Jr Hockey ry:n myyntipäälliköksi

HIFK Jr Hockey ry. ilmoittaa palkanneensa Harri Toivosen, 46, seuran myyntipäälliköksi.

Toivosen tehtävänä on kehittää varainhankintaa ja etsiä yhteistyökumppaneita HIFK:n alati kehittyvään junioritoimintaan.

”Kulut ovat jatkuvassa kasvussa myös junioripuolella, joten varainhankintaa on pakko kehittää mikäli haluamme ylläpitää edes nykyisen tasomme”, kertoo HIFK:n toiminnanjohtaja Tom Nybondas ja jatkaa:

”Meillä on syksyn aikana kehittynyt visio siitä, mihin suuntaan haluamme kehittää Kollien toimintaa. Mikäli haluamme toteuttaa suunnitelmamme ja tehdä Kolleista vieläkin tehokkaamman Ammattikiekkoilijoiden Korkeakoulun on resursseja yksinkertaisesti lisättävä”, toteaa Nybondas.

”Opintomatka USHL-liigan turnaukseen Des Moinesiin, Iowan osavaltioon oli todellinen herättäjä. Me olemme monessa asiassa karmeasti jäljessä. On aivan selvää, että kansainvälistä toimintaa on lisättävä ja ammennettava oppeja sieltä, missä asiat tehdään meitä paremmin. Toiseksi, meidän on kehittettävä omaa toimintaamme ei vain urheilullisella puolella vaan myös kaukalon ympärillä tapahtuvassa toiminnassa. Vain tätä kautta voimme herättää yleisön mielenkiinnon ja näin tapahtuessa herätämme myös tukijoiden ja yhteistyökumppaneiden mielenkiinnon.”

”Lokakuussa järjestämämme Snickers Challenge –turnaus antaa uskoa siihen, että oikein viestitettynä ja toteutettuna pääsemme tavoitteisiimme.”

”Ensi kauden suunnitelmat ovat jo pitkällä ja mikäli kevään aikana saamme tietyt asiat pulkkaan, niin ensi syksyllä tulemme näkemään uudesti syntyneen Kollilauman. Tässä mielessä Toivosen pestaaminen sattui todella otolliseen ajankohtaan”, virnistää Nybondas suostumatta raottamaan salaperäisyyden verhoa.

Harri Toivosella on pitkä ja vankka kokemus myyntityöstä urheilumaailmassa. Ennen HIFK:hon siirtymistään hän toimi vastaavissa tehtävissä HPK:ssa. Aikaisemmin hän on vastannut mm. HIFK:n liigajoukkueen painotuotteiden myynnistä ja kehittämisestä.

”Vaikka Harrin ensisijaisena tehtävänä on hankkia lisärahoitusta Kolleille ja B:hen olen aivan varma, että ajan myötä myös nuoremmat juniorijoukkueet kokevat hyötyvänsä”, päättää Nybondas.

Toivonen itse suhtautuu tulevaisuuteen innokkaasti: ”Haasteellista hommaa. Kollien ja HIFK:n junioritoimintaa jo aikaisemminkin seuranneena voin vain todeta, että toiminta on jo nyt korkeatasoista ja visiot huikeita. On hienoa saada hypätä mukaan kelkkaan ja tulla himaan stadiin. Kiitos HIFK:lle luottamuksesta.”

HIFK:n junioreitten uusi vuosikalenteri on myynnissä jo seuraavassa liigaottelussa. Hae omasi junnupisteestä ja tue omalta osaltasi junnuja !
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11