ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Jälleen jatkoajalle

KalPa - HIFK 5 - 5 ja.

Kotijoukkue KalPa ja punaiset vierailijat stadista ovat päätyneet jatkoajalle varsinaisen peliajan jälkeen useasti. "Pari vuotta tässä ollaan B:n kanssa töitä tehty ja aina ollaan KalPan kanssa jatkoajalla", muisteli kakkoskoutsi Eki Rinkinen. HIFK oli nukkunut yön hyvin Oulussa ja starttasi dösänsä aamulla kohti Kuopiota.

Sama hyvä ilme jatkui vaikka Oulussa takkiin tulikin. HIFK loi useita maalipaikkoja KalPan maalille. Myös KalPallla oli muutama maukas tekopaikka ja erän lopulla HIFK:n oman pään virheestä kuopiolaiset rankaisivatkin armotta ja tauolle siirryttiin 1-0 tilanteessa. Torjunnat: KalPa Samu Airasvaara 15 kertaa ja HIFK Matti Syväpuro niin ikään 15 kertaa.

Pirkkolan pedot sortuivat heti toisen erän alkuun taas toimittamaan kiekon suoraan KalPan pelajalle, jolla oli helppo työ viimeistellä Kalpan 2-0-johto. HIFK ei luovuttanut. Ikitaistelija Jussi "Jupe" Lehmusvirta kiitti ketjukavereiden Miika Lehdon ja Mika Salmen esityöstä, ja veivasi pehmeillä käsillä kavennuksen. Tasainen ja vauhdikas erä.

Peli alkoi oikeastaan kolmannessa erässä ainakin maalien muodossa. Kotijoukkue meni erän alkajaisiksi jo 3-1-johtoon. Maaleja mätettiin yhteensä seitsemän. HIFK teki kolme komeaa kaappia yhdeksän minuutin sisään. Viimeistelijöinä Mikael "Mikke" Paunio ja hyviä pelejä jatkanut Tomi "Sape" Sallinen kahdesti. Oivan esityön maaleihin tekivät Amir Palmén ja Jupe Purolinna. Pelin luonne jatkui avoimena ja KalPa tuli tasoihin ajassa 52:56. Miika Lehto vei vielä vierailijat johtoon, mutta pelikuri ei pitänyt loppuun saakka ja KalPa tasoitti ja edessä oli "yllättäen" jatkoaika. Jatkoaikaa hallitsi HIFK mutta voittomaalia ei joukkue saannut punnerrettua hyvistä yrityksistä huolimatttakaan.

"Täytyy nostaa hattua kundeille äijämäisestä viikonlopusta. Kaiki pinnat ovat tärkeitä mutta viikonloppu osoitti joukkueen olevan menossa oikeaan suuntaan. Me pelattiin niin kuin ollaan sovittu, haluttu ja toivottu. Meidän valmentajien pitää katsoa peliä numeroiden takaa myös. Ja tästä alkaa kasvamaan yksilöistä joukkue joka pelaa omilla vahvuuksilla, turhat virheet veke ja homma wörkkii" kiteytti kakkoskoutsi Rinkinen.

Panda-lakuja pääsi mussuttamaan Tomi "Sape" Sallinen.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11