ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Lukko-HIFK 1 - 3

Rauman Lukko kävi SM-karsintasarjassa nappaamassa kaksi pinnaa stadilaisilta Pirkkolassa. Tällä hetkellä Lukko on sarjan hännillä ja HIFK sijalla kahdeksan. Ottelu alkoi SM-liiga-pelin jälkeen klo 19.45.

Vierasjoukkue aloitti vahvasti ja loi useita tilanteita Lukon maalille. Pieni hermostuneisuus näkyi otteissa ja maalipaikat tuhlattiin kehnoon viimeistelyyn. Lukon ensimmäinen laukaus oli paha ja HIFK.n maalissa pelannut Juuso Oinonen tarrasi sen komeasti räpyläänsä. Erän lopulla vierasjoukkue siirtyi johtoon Joonas Rantasen laukauksella. Skode lähti niin yllättäen ettei Lukon maalivahti Atte Engren saannut tasapainoaan kohdilleen.

Toisen erän ensimmäinen kymppi oli jälleen HIFK:n selvää hallintaa. Parhaimmat paikat olivat Tomi Sallisella, Mika Salmella, Tomi Rouhiaisella ja Ari Oksasella. Siirretyn rangaistuksen aikana vierasjoukkue meni 0-2-johtoon Mika "Maltsev" Salmen maalilla. Hienon syötön maalin antoi Miika Lehto. Töitä piti tehdä hirmuisesti ennen kuin kiekko saatiin reppuun. HIFK luuli jo pelin olleen ohitse. Lukko käytti HIFK:n suvantovaiheen hyväkseen ja teki Lauri Saarisen toimesta kavennuksen ajassa 35:00.

Kolmannessa erässä HIFK:n pelikuri piti hyvin ja loppunumerot 1-3 viimeisteli kauden ensimmäisen maalinsa laukonut Juha-Petteri Purolinna. "On niitä paikkoja ollut. Tänäänkin oli monta. Oli mukava onnistua, en muista koska olen viimeeksi tehnyt lämärillä maalin", tuumi hyväntuulinen Jupe. Kotijoukkue otti lopussa vielä malivahdin pois mutta ei saannut luotua vaarallisia tilanteita HIFK:n maalille. "Tämä ottelu olisi pitänyt ratkaista viimeistään toisessa erässä. Pojat loivat paljon hyviä maalipaikkoja. Ylivoimalla saatiin neliö hienosti rikki mutta laukaukset menivät hivenen ohi ", jutusteli vastuuvalmentaja Jari "Andy" Kuronen.

Panda Lakupussin sijaan palkittiin karpalovichyllä hyviä pommeja jaellut Henri "Hemu" Grönfors.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11