ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Home sweet home

Kollien koti on loppusilausta vaille valmis. Helsingin Areenalta alakerran hornaan tulevaksi kaudeksi muuttanut ryhmä korkkasi uuden koppinsa tiistaina.

Liigajoukkueen pukuhuonetta miniatyyrikoossa muistuttava Kollien pesä saatiin asuttavaan kuntoon lyhyen Paloheinän evakkoretken aikana. Kaikki yksityiskohdat eivät ole vielä paikoillaan, mutta pääpiirteissään homma alkaa olla paketissa.

Uudessa kopissa on luonnollisesti jokaiselle Kollille ikioma looshi ja seinät on maalattu tutuilla "straipeilla".

- Kopista puuttuu vielä jonkin verran oleskeluviihtyvyyteen liittyviä detskuja. Itse pukuhuoneen lisäksi jätkille tulee halliin oma sisäänkäynti, siviilikamojen säilytysboksit ja pieni jumppatila eteiseen. Myös huollolle ja koutseille on varattu omat työhuoneensa. Kaiken kaikkiaan työ on edennyt aikataulussa, vielä kun saadaan hallin sisustus kondikseen niin puitteet alkavat olla kunnossa, sanoo Kollien omistaja Tom Nybondas.

Kuusi kautta Stadin isolla "ykköspuolella" pelannut Kollit päätyi omaan halliinsa viime kauden Des Moinesin -matkan innoittamana.

- Siellä iski sellainen fiilis, että jotain tässä on meidänkin tehtävä, kun katseltiin huuli pyöreänä paikallisen A-junnujoukkueen hallia ja ottelutapahtumaa. Vaikka jenkeillä on enemmän fyrkkaa ja vapaaehtoista työvoimaa, niin aika pitkälle pääsee ihan pelkällä tahdolla ja kovalla duunillakin, summaa Nybondas.

Sen lisäksi, että Kollien uusi pukuhuone kestää vertailun monien liigajoukkueiden kanssa, myös itse ottelut tulevat kokemaan rajuja uudistuksia.

- Sanotaan nyt sen verran, että äänentoisto jyrää ja hallin visuaalinen ilme muuttuu meidän näköiseksi. Panostamme myös erilaisiin uusiin teknisiin ratkaisuihin, jotka tulevat palvelemaan ennen kaikkea katsojia. Toki pelaajatkin saavat siitä osansa, mutta varsinkin yleisön viihtyvyys saadaan näillä keinoin parantumaan, kertoo Omistaja.

Tulevan ASM-liigakauden kotiotteluissa tullaan siis kokemaan aimo pomppu parempaan suuntaan. Jos Kollit pääsee samaan yleisökeskiarvoon kuin viime vuosina on totuttu (n. 350), halli tulee Nybondaksen mukaan olemaan muutamissa otteluissa loppuunmyyty.

- Pienempi halli, yleisö lähempänä kaukaloa, rokki pauhaa ja mikä tärkeintä, Kollit tulevat ottamaan alkavalla kaudella myös pelillisen hypyn viime kauteen verrattuna.




 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11